Live slotaflevering podcast Motie Muusse

In de zesdelige podcastserie Motie Muusse onderzoekt Talitha Muusse (29) haar twijfels over de politiek. Ze doorliep alle stappen om voor een partij de Tweede Kamer in te gaan maar besloot uiteindelijk niet op de lijst te gaan. De wereld van Haagse rituelen, vriendjespolitiek en partijdiscipline staat te ver van haar idealen af. Toch vindt ze het belangrijk dat de stem van jongeren gehoord wordt.

In vijf podcastafleveringen sprak ze met jonge kandidaten die wel de Tweede Kamer in willen. Hoe denken zij hun stem te laten horen in het politieke circus?

Maandag 15 maart wordt de slotaflevering van Motie Muusse opgenomen in de NPO Radio 1 verkiezingsstudio in perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. Talitha praat met verschillende gasten over jongeren en politiek, onder wie o.a. kandidaat-Kamerleden Don Ceder (CU), Bibi Wielinga (Volt) en de huidige Kamerleden Rens Raemakers (D66) en Ronald van Raak (SP). 

De aflevering is tussen 14.30 en 15.30 live te volgen via het YouTube-kanaal van NPO Radio 1, te zien via NPO Politiek en dezelfde avond nog te downloaden via de diverse podcastkanalen.