Het zonnetje straalt, de vogeltjes fluiten en het kwik stijgt. BinnensteBuiten culinair expert Alain Caron heeft de zomer in zijn bol en deelt zomerse gerechten en drankjes waar je je vingers bij aflikt. Dat smaakt naar meer! 

Salade met honingwijn 

Wauw, honing wordt tot drank gestookt. Een salade met dit ingrediënt is een échte gespreksstarter op een zwoele avond. Verfrissend! 

Watermeloen met tomaat, gevuld met mozzarella 

Watermeloen staat symbool voor de zomer. Bereid met tomaat, mozzarella, munt en balsamicoazijn is het een verkwikkende combinatie van zoet, fris, zuur en kruidig. Een chique toevoeging aan de barbecuetafel. 

Zalm met salieboter  

Wat een comfort food is een mooi stukje vis toch. Alain maakt zijn zalm met een verse salieboter van botermaker Roel Kramer. Maar zelf maak je deze boter ook in een handomdraai. Lees en zie hier hoe! 

Caron Pride cocktail 

De Pride-evenementen vallen altijd midden in de zomer, waarbij we vieren dat je kunt zijn wie je bent en mag houden van wie je wilt. En hier hoort natuurlijk ook een bijpassend drankje bij! Met wie proost jij? 

Pride 2

De kleurrijke feestdagen op een rijtje

Meer weten over eten?

Meld je aan voor de nieuwsbrief Eerlijker eten en lees alles over de herkomst van jouw eten, vind duurzame inspiratie en ontdek verrassende recepten.

Schrijf je in!

Nieuwsbrief Eerlijker eten.

Gijs Staverman & Ramon Brugman met het toetje Eton Mess