Jeroen Kijk in de Vegte

Bij KRO-NCRV maakt Jeroen iedere werkdag het radioprogramma Jan-Willem Start Op tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 2. Ook presenteert hij elke zondagnacht Soul Night met Jeroen op NPO Radio 2 van 05:00 tot 07:00 uur, waar hij je trakteert op de lekkerste soul, funk en disco!

Jeroen is één van de meest gevraagde voice-overs van Nederland. Dat begon in de jaren ’90 al met het bekende Eigen Huis & Tuin. Ook was hij samen met Alfred Lagarde de station-voice van Veronica Televisie. Vandaag de dag is hij onder meer de vaste stem van veel tv-producties waaronder RTL Boulevard.

Jeroen (Emmeloord, 14 juni 1974) begon in 1992 als redacteur/verslaggever bij de jongerenafdeling van Veronica (Club Veronica). Hij werkte in de eerste jaren mee aan radio- en tv-programma’ s als Club Veronica Trend, Nederland Muziekland, Radio Romantica en Telekids. Op televisie was hij te zien als presentator in programma’s voor onder meer Veronica, BNN en RTL. Dat resulteerde in samenwerkingen met dj´s als Robert Jensen, Rob Stenders, Ruud de Wild en Adam Curry. Jeroen produceerde veel van deze shows, maar is ook altijd ‘on air’ te horen geweest als (co-)host. In het verleden presenteerde Jeroen op Radio 2, waaronder een aantal edities van de Top 2000 en License 2 Chill.