Wouter van der Goes

Sinds 1 september 2014 presenteert Van der Goes iedere maandag tot donderdag Wout2Day op NPO Radio 2 van 18:00 tot 20:00. Tevens presenteert hij iedere vrijdagavond Wout & Frank en elke zondagnacht Soul Night met Wouter op NPO Radio 2. 

Wouter van der Goes ging op jonge leeftijd in zijn vrije tijd aan de slag bij diverse piratenzenders als Coastline Radio in Egmond, Roulette in Baarn en lokale omroepen als Extra 108, Beat FM en Radio West-Friesland. In 1995 werd hij aangenomen bij Radio 538 en presenteerde hier diverse programma's. In 1998 stapte Wouter over naar Veronica FM, waar hij onder andere Goud van Oud en Gijs & Wout (met Gijs Staverman) presenteerde. Daarnaast was hij de stationsstem van RTL 4 en sprak hij televisieprogramma’s in.

Van 2004 tot halverwege 2006 werkte Van der Goes bij BNN op 3FM, en samen met Giel Beelen en Claudia de Breij maakte hij deel uit van eerste editie van 3FM Serious Request in het Glazen Huis. Deze radio-actie levert de 3 dj’s een Marconi Award op. In 2005 zat Van der Goes opnieuw in het Glazen Huis, met Giel Beelen en Gerard Ekdom. In oktober 2006 werd Van der Goes programmadirecteur bij het Nederlandse radiostation Q-music en ging daar tevens presenteren Daarnaast richtte hij zich op voice-over werkzaamheden voor onder andere SBS 6 en Net 5.

Gemaakte programma's