Meld je aan voor de opnames van het nieuwe seizoen College Tour

Stikstofminister Christianne van der Wal, ondernemer en mediapersoonlijkheid Sander Schimmelpenninck, de internationaal bekende componist Ludovico Einaudi, buitenlandcorrespondent van CNN Clarissa Ward en het bekende advocaten-echtpaar Knoops zijn te gast in het nieuwe seizoen van College Tour bij KRO-NCRV. Eerder werd al de komst van sportlegende Usain Bolt bekendgemaakt.

Nieuw seizoen College Tour

Het nieuwe seizoen gaat van start en jij kunt er bij zijn! Ben jij een student, en heb je een brandende vraag voor één van de gasten? Je kunt je vanaf nu aanmelden via onderstaande links.

Vanaf zondag 16 oktober kun je College Tour wekelijks om 20.20 te zien op NPO 2 Bij KRO-NCRV. 

Wil jij bij de opnames met Christianne van der Wal zijn?

Stikstof is op dit moment hét hoofdpijndossier en met massale boerenprotesten en onvrede is er voor minister van Natuur en Stikstof dan ook een bijna onmogelijke klus te klaren. Nu is Christianne van der Wal op 5 november te gast bij College Tour.

Foto van Christianne van der Wal

Wil jij bij de opnames met Ludovico Einaudi zijn?

Het werk van de Italiaanse componist wordt gebruikt in talloze Oscarwinnende films en scoort miljoenen streams op Spotify. Nu is Ludovico Einaudi op 16 november te gast bij College Tour.

Foto van Ludovico Einaudi

Uitverkocht - opnames met Carry & Geert-Jan Knoops.

Met ruim 30 jaar ervaring in de rechtszaal zijn ze het bekendste advocaten-echtpaar dat Nederland ooit heeft gekend. Nu zijn Carry & Geert-Jan Knoops op 26 oktober te gast bij College Tour.

Foto van Carry & Geert-Jan Knoops

Uitverkocht - opnames Sander Schimmelpenninck.

Sander Schimmelpenninck is een van de meest invloedrijke opiniemakers in Nederland en werd bekend als voormalig hoofdredacteur van Quote. Nu is hij op 8 november te gast bij College Tour.

Foto van Sander Schimmelpenninck, te gast bij College Tour

Uitverkocht - opnames met Clarissa Ward.

Gewapend met microfoon en camera verslaat Clarissa Ward met haar ontroerende en heftige reportages conflicten en gebeurtenissen die hun stempel drukken op onze wereld. Nu is ze op 12 oktober te gast bij College Tour.

Foto van Clarissa Ward - buitenlandcorrespondent voor CNN