Meneer Hand vindt het strontvervelend

De Rijdende Rechter gaat op bezoek in 't Veld, waar meneer Hand land verhuurt aan Tiny Van der Gragt, die er haar paarden op houdt. Meneer Hand vindt dat Tiny er een rommel van maakt en wil dat ze vertrekt.

Bovendien zou ze een huurachterstand hebben. Tiny op haar beurt is van mening dat meneer Hand zonder haar toestemming spullen van het land heeft gehaald en wil daar nu geld voor zien. Aan Mr. Reid de taak om uit te zoeken of Tiny inderdaad recht heeft op schadevergoeding en of haar paarden op het landje mogen blijven.

Rattenplaag of rattenfamilie

De spullen van Tiny op het land zijn een goede plek voor ratten om zich in te nestelen. Ook zorgt het brood wat ze hen voert voor een fijne thuisbasis. Meneer Hand wordt er stapelgek van. Hij ziet het als een plaag en wil ze van zijn land af. 

De Rijdende Rechter
5 min 16 s
Deze video op je eigen site plaatsen

De spullen van Tiny op het land zijn een goede plek voor ratten om zich te nestelen. Ook helpt het brood wat ze hen voert voor een bevredigend bezoek voor de ratten. Meneer Hand wordt er stapelgek van. Hij ziet het als een plaag en wil ze van zijn land af.

De Rijdende Rechter, vrijdag om 21.35 uur op NPO 1. 

Wil je meer verhalen á la Rijdende Rechter?

Wij bundelen voor jou interessante verhalen, tips en video's over inclusiviteit. 

Ik ben benieuwd