We helpen je graag met het maken van bewuste keuzes door de voedselketen heen. Maar wij zijn ook heel benieuwd hoe jij over eten denkt! Daarom stonden we op het BinnensteBuiten festival met een babbelbox voor Eerlijker eten. De eerste vraag? 'Met wie zou jij wel een beschuitje willen eten?' Benieuwd welke presentator wel érg vaak werd genoemd? Bekijk dan snel de video!

BinnensteBuiten festival Babbelbox Eerlijker eten #1
43 s
Deze video op je eigen site plaatsen

De Babbelbox van Eerlijker eten staat op het BinnensteBuiten festival. Video 1: Met wie zou jij wel een beschuitje willen eten?

Meer weten over eten?

Bij KRO-NCRV zetten wij ons in om de wereld eerlijker, groener en liever te maken. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen en daarom proberen wij om samen wat liever voor elkaar en voor onze planeet te zijn. Met onze Eerlijker eten artikels willen wij meer bewustzijn creëren over hoe we omgaan met ons eten, om zo min mogelijk te verspillen. Wij nemen je graag mee door de hele voedselketen om zo samen te ontdekken waar het eerlijker kan. 

Eerlijker eten

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.

Ramon met een biertje

BinnensteBuiten Festival 2022

Het BinnensteBuiten Festival vindt ieder jaar plaats en was deze keer op 23 en 24 september op het HEMbrugterrein in Zaandam. Het festivalterrein stond bol van de leuke activiteiten. Zo waren er kookdemonstraties van alle BinnensteBuiten-chefs, kon je deelnemen aan de wandelingen, al je groene vragen stellen aan tuinspecialisten Martin en Anne, en kon je inspiratie opdoen bij duurzame lifestyle expert Marieke of op kleurdate gaan met interieurexpert Theo-Bert.

Bezoekers bij de entree van het BinnensteBuiten Festival 2022