BinnensteBuiten weekendeditie 30 april

Datum: 30 apr 2016 om 17:10

• Atse en Maartje hebben nog maar kort verkering als ze samen een kerk kopen in Beverwijk. De jaren erop maken ze er hun eigen domein van met allerlei zelf bedachte grapjes. Zoon Borre slaapt in een mini-Cooper, de vide bereik je met een klimmuur en de deuren van de kerk; die staan nog altijd open! 

• Het wild zwijn is niet het aantrekkelijkste dier van de Veluwe, maar de biggetjes zijn superschattig. Het lijkt of ze streepjespyjama’s aanhebben… Dit is een goede tijd om ze te spotten voor boswachter Marieke.

• Chef-kok Sharon de Miranda maakt een Antilliaanse lekkernij: Bolo di Cashupete, oftewel cashewnotentaart, als gebak voor feesten en partijen.

• In Ellecom op de Veluwe, staat een kleurrijk huis. Ellen vindt het jammer dat mensen over het algemeen bang zijn voor kleur. Zij woont met haar gezin dan ook in een fantastische kleurexplosie van voornamelijk knalrood en knalroze!

• En culinair expert  Alain Caron is in Raalte waar Ben Kogelman wijn maakt… van honing! Honingwijn dus. Alain kan er wel mee uit de voeten in de keuken.

Meer informatie

Matthijs de Bruijn

Programma

Binnenstebuiten

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880