Persbericht

Victoria (serie 2) - afleveringen 1 t/m 10

Datum: 18 feb 2020 om 17:50

Victoria (serie 2) – aflevering 1: A Soldier’s DaughterKoningin Victoria is nog maar net bevallen van haar dochter maar wil meteen weer aan de slag gaan en regeren over haar land. Albert probeert haar zo veel mogelijk te sparen van het vele slechte nieuws over Britse soldaten in Afghanistan.Victoria, dinsdag 18 februari om 17.50 uur op NPO 2 (hh).

Victoria (serie 2) – aflevering 2: The Green-Eyed Monster Het leven van Victoria wordt flink overhoop gegooid wanneer ze ontdekt dat ze opnieuw zwanger is. Alsof dat nog niet genoeg is, komt ze ook te weten dat Albert er een innige vriendschap op nahoudt met het wiskundige genie Ada Lovelace.Victoria, woensdag 19 februari om 17.50 uur op NPO 2 (hh).

Victoria (serie 2) – aflevering 3: Warp and Weft De ontevredenheid in het land wordt steeds groter. In een wanhoopspoging probeert Victoria de zijdewevers van Spitalfields te sussen, maar het spectaculaire evenement legt de naïviteit van de vorstin bloot. Een onverwachte dramatische gebeurtenis dwingt Victoria er echter toe om alle kinderachtigheden voorgoed op te bergen.Victoria, donderdag 20 februari om 17.50 uur op NPO 2 (hh).

Victoria (serie 2) – aflevering 4: The Sins of the Father De koningin bevalt van een gezonde zoon, de prins van Wales, maar Victoria wordt overvallen door een onverklaarbaar verdriet. Door een drama in Coburg wordt Albert geconfronteerd met een duister familiegeheim.Victoria, maandag 24 februari om 17.50 uur op NPO 2 (hh).

Victoria (serie 2) – aflevering 5: Entente CordialeVictoria wil wat doen aan haar buitenlandse relaties en ze besluit de koninklijke hofhouding mee te nemen op een trip naar Frankrijk. Ze zoekt er toenadering tot de sluwe Franse koning Lodewijk Filips.Victoria, dinsdag 25 februari om 17.50 uur op NPO 2 (hh).

Victoria (serie 2) – aflevering 6: Faith, Hope and Charity Het vreselijke nieuws van de hongersnood in Ierland heeft nu ook Victoria bereikt. Ze staat erop dat de overheid meer doet om hulp te bieden, maar stuit daarbij op grote tegenstand van haar eerste minister.Victoria, woensdag 26 februari om 17.50 uur op NPO 2 (hh).

Victoria (serie 2) – aflevering 7: The King of the waterHet vreselijke nieuws van de hongersnood in Ierland heeft nu ook Victoria bereikt. Ze staat erop dat de overheid meer doet om hulp te bieden, maar stuit daarbij op grote tegenstand van haar eerste minister.Victoria, donderdag 27 februari om 17.50 uur op NPO 2 (hh).

Victoria (serie 2) – aflevering 8: The Luxery of ConscienceVictoria en Albert gaan door de vreselijkste nachtmerrie die ouders kunnen beleven. Peel gaat opnieuw de strijd aan in het parlement. Wanneer het lot ongenadig toeslaat, beseffen Victoria en Albert dat er zware offers gebracht moeten worden, zowel op politiek als op persoonlijk vlak.Victoria, maandag 2 maart om 17.50 uur op NPO 2 (hh).

Victoria (serie 2) – aflevering 9: Special deel 1Victoria en Albert hebben zo hun eigen idee over het kerstgebeuren. Kapitein Forbes heeft een Afrikaans weesmeisje mee voor de koningin.Victoria, dinsdag 3 maart om 17.50 uur op NPO 2 (hh).

Victoria (serie 2) – aflevering 10: Special deel 2Victoria maakt zich zorgen om de kleine Sarah die Mrs. Forbes steeds meer mist. Het personeel verheugt zich op het vrolijke bediendenbal.Victoria, woensdag 4 maart om 17.50 uur op NPO 2 (hh).

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880