Diagnose De Wild

In de documentaire Diagnose De Wild, laat Ruud de Wild zien hoe zijn leven plotseling op z’n kop stond na de diagnose darmkanker.

In Diagnose De Wild vertelt Ruud openhartig, emotioneel maar ook met humor over deze moeilijke periode. Over de mogelijkheden die op zijn pad kwamen, de impact van de operaties, het leven met een stoma, de opluchting als hij goed nieuws krijgt en wat zijn ziekte betekent voor zijn relatie met Olcay Gulsen. 

Met zijn openhartige verhaal in deze documentaire hoopt Ruud bewustzijn te creëren over de impact van kanker, en hoe belangrijk het is om op tijd aan de bel te trekken. “Als ik hier goed uitkom, dan ben ik verplicht om dit verhaal te vertellen”. Dat nam Ruud zich voor toen hij de diagnose kanker kreeg. In deze persoonlijke documentaire lost hij dat voornemen in. 

Radio uitzending

Maandagmiddag 8 november is in de radio-uitzending van De Wild in de Middag Jurriaan Tuynman te gast. Als arts van Ruud, zal hij samen met Ruud enkele vragen van luisteraars beantwoorden naar aanleiding van de documentaire Diagnose De Wild die zondagavond 7 november om 22.15 uur te zien is bij KRO-NCRV op NPO 1. Voor zowel kijkers als luisteraars die vragen hebben rondom de uitzending en dit onderwerp, zullen Ruud en zijn arts Jurriaan Tuyman ook na afloop van de radio-uitzending op maandag 8 november live op het Instagram-account van Ruud de Wild nog meer vragen beantwoorden tussen 18.00 en 18.30 uur.

Diagnose De Wild 2