Pointer

Pointer behoort tot de top van de onderzoeksjournalistiek in Nederland. Pointer is op tv, radio en online. We combineren het beste van het bestaande Pointer, De Monitor en Reporter Radio. We houden je scherp en pakken de kwesties van nu aan. Dit doen we met de nieuwste methoden, de meest ervaren journalisten en ons publiek. Pointer. Voor jou, met jou.

Elke maandag om 22:15 op NPO 2 nemen presentatoren Anna Gimbrère en Teun van de Keuken je mee in de onderzoeken die online zijn gestart met jullie ervaringen en tips. Enkele keren per jaar maken we specials op NPO 2, bijvoorbeeld over de verkiezingen. Elke zondag om 19:00 op NPO Radio 1 presenteert Niels Heithuis onderzoeksjournalistiek over onderwerpen die voor iedereen relevant en herkenbaar zijn, op een toegankelijke manier. Op het online platform worden continu interactieve verhalen gepubliceerd.

Bekijk op NPO

Recente media van Pointer

pointer podcast

Luister afleveringen terug via podcasts

Via jouw favoriete podcast-app kun je de afleveringen van Pointer ook terugluisteren. Zo krijg je alles mee terwijl je bijvoorbeeld een lekker stuk gaat wandelen, aan het koken bent of je valt ermee in slaap.

Spotify Apple Podcast
Volgen