We houden vol

Korte verhalen over Nederland in de tweede golf.

EO, KRO-NCRV en VPRO slaan de handen ineen en presenteren We houden vol, een dagelijkse documentaireserie over Nederland in de tweede golf. We houden vol bestaat uit korte verhalen van mensen die een tik hebben gehad van de coronapandemie, maar die toch een manier hebben gevonden om door te kunnen met hun leven. Ondanks persoonlijk verlies, financiële tegenslag of eenzaamheid geven ze niet op. Juist in deze moeilijke tijd komen ze tot een inzicht, ontdekken iets nieuws in hun eigen leven of omgeving.

Bekijk op NPO

Over programma

We houden vol verbeeldt de gevolgen van de pandemie voor alle Nederlanders. Jong en oud. Mensen in het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. Studenten en senioren. Hun zorgen zijn herkenbaar. Hun inventiviteit om de moraal hoog te houden is hoopvol en inspirerend en daarmee is We houden vol een ode aan de veerkracht.   

We houden vol 2

Meer informatie

We houden vol is een samenwerking tussen EO, KRO-NCRV en VPRO. We houden vol wordt vanaf 19 oktober drie weken lang van maandag- tot en met donderdagavond uitgezonden na het NOS Achtuurjournaal op NPO 1.

#wehoudenvol

Kijk op NPO Start