Shadow Game vanaf nu te zien in Nederlandse filmtheaters

Shadow Game draait vanaf nu in filmtheaters in het hele land. Er worden veel speciale vertoningen georganiseerd waarbij de makers en soms ook de hoofdpersonen aanwezig zullen zijn. Wil jij kans maken op gratis bioscoopkaarten? Lees dan snel verder!

Maak kans op gratis bioscoopkaartjes 

Wij geven 10 x 2 bioscoopkaartjes weg voor de documentaire Shadow GameWil jij hierbij zijn op een datum en locatie naar keuze? Laat dan je gegevens achter en maak kans.

Aanmelden

The Game

KRO-NCRV vindt het belangrijk om maatschappelijk relevante thema’s onder de aandacht te brengen. Met Shadow Game belicht de omroep de situatie van jonge vluchtelingenkinderen die onder erbarmelijke omstandigheden een gevaarlijke reis door Europa maken. Mishandelingen en ontberingen zijn daar aan de orde van de dag. De kinderen in de documentaire Shadow Game proberen dagelijks levensgevaarlijke grenzen over te steken, op zoek naar veiligheid en een beter leven. The game, noemen ze dat.

Wat kan ik doen?

Heeft het verhaal van deze kinderen je geraakt? Shadow Game lanceert het manifest 'Bescherm kinderen op de vlucht'. Geef je stem en deel het manifest via sociale media!

Kom in actie