Vertel. de podcast

Met Vertel. de Podcast maken we het ledenmagazine Vertel. toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen die slecht zien of blind zijn. Met verhalen achter de schermen bij KRO-NCRV programma’s, interviews met presentatoren en nog veel meer!
 

ruud de wild in de studio

Exclusief voor leden van KRO-NCRV

  • Luister mee naar verhalen achter de schermen van tv en radio programma's.
  • Inspirerende interviews met presentatoren
  • Het laatste nieuws over KRO-NCRV programma’s
  • De mooiste columns. En nog veel meer!

Ben je nog niet lid van KRO-NCRV?

Word dan nu snel lid

Zoektocht naar stamceldonoren

75 jaar geleden werd Nederland bevrijd. Daarom is er in deze aflevering extra aandacht voor de podcasts van KRO-NCRV met verhalen uit deze periode. Je hoort Mijke van Wijk over de podcast Tante Jos en Margriet Vroomans over de podcast Muziek tot leven. Tot slot vertelt 3FM DJ Wijnand Speelman over zijn zoektocht naar stamceldonoren.

Doe alsof je thuis bent

Voor veel van ons ziet de zomervakantie er dit jaar anders uit dan andere jaren. Misschien bleef je thuis of in elk geval binnen Nederland. Het programma ‘Doe alsof je thuis bent’ gaf een creatieve draai aan dit concept en liet mensen van woning en levensgewoonten ruilen. In deze aflevering hoor je Maresa Jacobse, één van de deelnemers die van woning ruilde, over hoe het is om je thuis te voelen in het huis van een ander, maar ook hoe het is om je eigen huis achter te laten voor volstrekt onbekende mensen.

Hoe komt Tim aan zijn liefde voor de natuur?

Boswachter Tim Hogenbosch is eigenlijk altijd in de natuur te vinden. Hij wou gymdocent worden en werkte bij een buitenschoolse opvang. Onlangs kreeg hij de kans om deze passies te combineren als presentator van het nieuwe KRO-NCRV kinderprogramma ‘De Beestenbrigade’. In deze aflevering hoor je meer over Tim en zijn liefde voor de natuur.