Waarom je talkshow M weer moet kijken!

M is terug! Margriet van der Linden bespreekt met haar gasten het nieuws van de dag: verrassend, uitdagend en uitgesproken.

Margriet van der Linden: "Ik verheug me weer op alle gasten die ik mag ontvangen en de gesprekken die we met elkaar gaan voeren. Met alle gepeperde maatschappelijke discussies die er leven, wordt het weer druk en boeiend aan tafel. Het is het eerste seizoen tijdens de wintermaanden, dus ik kijk er enorm naar uit om de studio in kerstsferen om te toveren."

De eerste gasten

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van M zijn de finalisten van het jublieumseizoen van Wie Is De Mol? te gast. Hoe hebben zij deze mollotische rollercoaster ervaren? En wat waren de hoogte- en dieptepunten van hun zoektocht naar de mol? En ook Famke Louise, Jeangu Macrooy en Dio schuiven aan tafel. Stichting Lezen vindt dat Nederlandse jongeren te weinig lezen en wil dat hier verandering in komt. Zij hopen dat deze drie populaire artiesten de jeugd weer aan het lezen krijgt. En tot slot bespreekt Margriet ook de Amerikaanse verkiezingen met Twan Huys live vanuit de Verenigde Staten. 

Is M niet op tv? Dan is Margriet 24 uur per dag, zeven dag per week aanwezig op haar platform waar we jong talent, bijzondere mensen en onderwerpen als sport, cultuur, duurzaamheid en inclusiviteit een extra podium bieden. 

M, vanaf maandag 26 oktober om 19.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.