​​Xavieé Buddenbruck vertelt over zijn ouders

​​Xavieé Buddenbruck is ontzettend trots op allebei zijn ouders. Later zou hij graag bij zijn vader willen werken. Hij sport het liefst met zijn moeder en helpt haar graag met de boodschappen. Daarnaast helpt hij graag zijn vader met klusjes op het werk. Wie van zijn ouders is het grappigst? Dat lees je hier!

Lijk je veel op je ouders?

“Een beetje”, vertelt Xavieé. “Ik lijk meer op mijn vader dan op mijn moeder. Ik merk dat een beetje aan de uiterlijke kenmerken en aan hoe papa zich soms gedraagt.”

Wie is het grappigst van je ouders? En wat doe je met je ouders?

“Mijn vader is het grappigst, want hij maakt op sommige momenten grappen waar ik echt om kan lachen. Ik help mijn vader met zijn werk. Mijn vader legt namelijk glasvezels. Ik ga graag met mijn moeder naar de winkel. Ik vind het sporten met mijn moeder ook erg fijn. Dan hoef ik het sporten tenminste niet alleen te doen. Mijn moeder geeft mij veel motivatie.”

​​Xavieé vertelt over zijn ouders
​​Xavieé samen met zijn moeder (Thaila)

Wat vind je mooi aan je ouders? En wat kunnen ze goed?

“Ik vind alles mooi aan mijn ouders. Ik geef enorm veel om mijn ouders. Ze hebben allebei veel doorzettingsvermogen. Papa kan redelijk koken en mama is goed in koken, poetsen en voor ons zorgen. Ik ben ontzettend trots op ze allebei. Daarnaast kan mijn moeder erg goed activiteiten organiseren en regelen.”

Heb je nog een boodschap voor je ouders?

“Blijf altijd doorzetten”, vertelt Xavieé. “En ik hoop dat het altijd goed blijft in de familie. Ik hoop dat het bedrijf groot gaat worden en ik wil sowieso werken in het bedrijf van mijn vader.”