Halloween, dé feestdag van de pompoen. Kom alvast in de sfeer met deze verrassende pompoenpannenkoeken!

Ingrediënten

  • 250 gr Griekse yoghurt

  • 150 gr bevroren aardbeien

  • 150 gr bevroren frambozen

  • 1 dl vanillesiroop

  • 700 gr pompoen

  • 150 ml melk

  • 2 eieren

  • 30 gr roomboter

  • 10 gr vanillesuiker

  • 120 gr kristalsuiker

  • 2 tl bakpoeder

  • 300 gr zelfrijzend bakmeel

  • 1 tl kaneelpoeder

  • 1/2 tl nootmuskaatpoeder

  • Poedersuiker

  • 150 gr rozijnen

  • 2 dl rum

  • Kokosolie

  • 100 gr rucola

  • 150 gr zachte geitenkaas

  • 100 gr walnoten

  • Truffelolie naar smaak

Hoe maak je de pompoenpannenkoeken?

Dat vertelt chef-kok Sharon van Binnenstebuiten je heel simpel in deze video.

Ik ben benieuwd

Meer over dit onderwerp?

Dit recept komt van onze bundeling 'groen doen'. Wil je meer inspiratie?

Ga naar de bundeling