De feestdagen komen steeds dichterbij. Een periode waarin je bij elkaar komt, met elkaar eet en het leven viert. En natuurlijk bij uitstek het moment om kerstklassiekers op te dienen. Van garnalencocktail tot beef Wellington: de chefs van BinnensteBuiten laten zien hoe je een heerlijk diner op tafel zet!
Het geluk kan 'm in de kleine dingen zitten bij de feestdagen. Bijpraten met familieleden die je weinig ziet, of je juist lekker voor de tv nestelen met je favoriete programma's - denk aan Joris' kerstboom, Kerstduetten, Kerst met de zandtovenaar en Francis naar Lourdes. Daar hoort natuurlijk ook een lekkere maaltijd bij! Bespaar jezelf tijd en maak ook deze heerlijke kerstklassiekers, zoals garnalencocktail. Kijk je mee?
Hoofdgerecht: beef Wellington (of de vega variant)
Het staat op vele kerstmenu's: de welbekende beef Wellington. Een heerlijk gerecht met ossenhaas en paddestoelen in een knapperig deeg. Chef Ramon Brugman laat je zien hoe je 'm maakt.
Eet je geen vlees? Dan kun je nog steeds een Wellington eten! Er zijn genoeg vega varianten van het gerecht. Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt 'm met knolletjes. Denk ook aan biet, knolselderij en pompoen als vulling. Wil je een visvariant? Ga dan voor een zalm Wellington. Opties genoeg.