Contact

Heb je een vraag over of voor KRO-NCRV? Kijk dan eerst hieronder bij veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, maak dan gebruik van ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Wat is het adres van KRO-NCRV?

Het postadres is:
Postbus 200
1200 AE Hilversum­­
­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

­

­

­­­Het bezoekadres is:
's Gravelandseweg 80
1217 EW Hilversum

Hoe kan ik een klacht indienen?

Wij stellen het altijd zeer op prijs als kijkers en luisteraars onze programma´s kritisch volgen. Dat geeft ons een extra stimulans om, daar waar nodig, de vinger aan de pols te houden.

Klachten kunnen­ ingediend worden via het mailformulier onderaan d­eze pagina. Geef aan waar het om gaat, wat de klacht is en laat contactgegevens achter, zodat wij eventueel contact op kunnen nemen.

Hoe wordt mijn vraag of klacht behandeld?

We streven ernaar binnen tien werkdagen op een vraag of klacht te reageren. Dit is echter afhankelijk van de aard van de vraag/klacht en hoeveel tijd het kost deze te onderzoeken. Meestal moeten we contact opnemen met een programmaredactie of afdeling om een vraag of klacht voor te leggen. De Publieksservice of de betrokken programmaredactie geeft antwoord, behalve als de vraag of klacht al in de veelgestelde vragen beantwoord is.

Waar kan ik mijn programmavoorstel naartoe sturen?

Stuur het format, liefst zo uitgebreid mogelijk, naar dit e-mailadres:

info@kro-ncrv.nl

Of per post naar:

KRO-NCRV
t.a.v Innovatie
Postbus 200
1200 AE Hilversum

Hoe kom ik in contact met een presentator of een van de gasten uit een programma van KRO-NCRV?

In verband met de privacy van onze presentatoren en gasten is het niet toegestaan om hun contactgegevens aan derden te verstrekken. Wel kunnen we de presentatoren en gasten vragen om contact met u op te nemen.

Stuur het verzoek via het formulier onderaan deze pagina naar ons toe, dan zorgen wij ervoor dat dit bij de juiste persoon terecht komt. We kunnen natuurlijk niet garanderen dat deze persoon naar aanleiding van het bericht inderdaad contact opneemt.

Kan de KRO-NCRV aandacht besteden aan mijn goede doel of mij sponsoren?

Het is niet mogelijk om deze ondersteuning te bieden.

Ik wil graag solliciteren bij de KRO-NCRV, naar wie kan ik mijn brief en CV sturen?

KRO-NCRV neemt geen open sollicitaties in behandeling en bewaart ook geen CV's en/of brieven. Onze vacatures staan op onze website. Uitsluitend naar aanleiding daarvan kan gesolliciteerd worden.
 

Waar kan ik terecht voor vragen over de gidsen van KRO en NCRV?

Veelgestelde vragen over KRO Magazine
Veel gestelde vragen over Mikro Gids
Veel gestelde vragen over NCRV-gids

Contactformulier