Wie we zijn

Wij geloven dat de wereld eerlijker, groener en liever kan. Daarom maken we programma’s zoals Keuringsdienst van waarde, BinnensteBuiten en Boer zoekt vrouw. Programma's waarin we aandacht besteden aan de dingen die het leven betekenis geven. Vind je dit ook belangrijk? Word lid en steun ons.

'We helpen jou om kritisch te zijn op wat je koopt, eet en drinkt'

Morgen kan eerlijker

Met onze journalistieke programma’s laten we zien waar het mis gaat, zodat we zien waar het beter kan. Want morgen kan eerlijker. Daaraan kunnen wij bijdragen met gedegen onderzoek en betrouwbare informatie. Als we beter begrijpen waar het mis gaat, dan zien we ook waar de oplossingen zijn. En zien we wat ons bindt in plaats van wat ons uit elkaar drijft. Met programma’s als Pointer, Spraakmakers en onze documentaires duiken we in bekende en onbekende dossiers waarin burgers zijn vastgelopen in het systeem en maken we onze wereld eerlijker.

'We laten zien hoe bijzonder de natuur om ons heen eigenlijk is'

Morgen kan groener

Een morgen met meer planten, bloemen, bomen en leven om ons heen. Waar onze kinderen zorgeloos spelen, waar we genieten van de schoonheid om ons heen. Een wereld die we met volle vertrouwen en trots doorgeven aan de volgende generaties. Daarom laten we met programma’s en initiatieven zien hoe bijzonder de natuur om ons heen eigenlijk is. En inspireren we je met programma’s als BinnensteBuiten, Onze boerderij en Beestenbrigade om de natuur te ontdekken, tegels te wippen of plastic te rapen.

'We maken programma’s waarin liefde voor je naasten centraal staat'

Morgen kan liever

Wij staan voor een samenleving waarin er plek is voor iedereen. Om dat te bereiken is het belangrijk om je in elkaar te verdiepen en op te komen voor mensen die het nodig hebben. Zo maken we een toekomst waarin iedereen zich verbonden en thuis voelt. Waarin de liefde centraal staat, op alle momenten in het leven. We maken programma’s en initiatieven waarin liefde voor je naasten centraal staat. Zoals De roze supporters, Boer zoekt vrouw, Festival van de liefde en Hij, zij, hen.

'We laten zien waar het mis gaat, zodat we zien waar het beter kan'

Word lid van KRO-NCRV

Wij geloven dat de wereld eerlijker, groener en liever kan. Daarom maken we programma’s zoals Keuringsdienst van waarde, BinnensteBuiten en Boer zoekt vrouw. Programma's waarin we aandacht besteden aan de dingen die het leven betekenis geven. Vind je dit ook belangrijk? Word lid en steun ons.

Keuringsdienst van Waarde - Verborgen legbatterij-eieren: in je koekjes, saus en pasta?

Dit zie je de komende tijd bij KRO-NCRV

alles-op-tafel.gif

'Alles op tafel' slikt niets voor zoete koek

Het recept: een kleurrijke kas met een keuken, gastvrouw Marijn Frank, chef-kok Ramon Brugman én een boodschappentas vol vragen.

KRO-NCRV's Het gevoel van de Vierdaagse - Fons de Poel

Speciale aflevering: 20 jaar Het gevoel van de Vierdaagse

Aan de vooravond van de 106de editie van de Nijmeegse Vierdaagse zendt KRO-NCRV een speciale uitzending uit ter ere van het twintigjarige jubileum

KRO-NCRV Het gevoel van de Vierdaagse - Herman en Sosha.jpg

Herman van der Zandt en Sosha Duysker doen verslag van de Nijmeegse Vierdaagse

Al twintig jaar brengt KRO-NCRV traditiegetrouw het programma Het gevoel van de Vierdaagse, waarbij verslag wordt gedaan van het grootste wandeleve