Over ons

Al meer dan 95 jaar

De programma’s van KRO-NCRV geven je een andere kijk op de wereld of op jezelf. Programma’s die ertoe doen, mensen laten nadenken, inspireren of prikkelen. En vooral: aanzetten tot handelen. Met zo’n 60 presentatoren maken we dagelijks programma’s op radio, tv en online. Online kun je ons altijd en overal vinden met nieuws, achtergronden, verhalen, interviews en evenementen. We zijn er voor jou. Samen met jou geven we richting aan de wereld van morgen.

Zo zien wij het

Zijn wie je bent, betekent voor ons dat we programma’s maken voor en over iedereen. Welke achtergrond je ook hebt, van wie je houdt, wat je stemt, wat je vindt of gelooft, wij kijken naar je om.

Onze omroep heeft de wortels in de christelijke traditie. De kern van deze traditie, ‘geloof, hoop en liefde’ is voor ons de basis in de maatschappij van nu. In alles wat we doen vertalen wij dat naar thema’s die bij deze tijd passen. Wij willen, met onze programma’s en alles wat we nog meer doen, de wereld rechtvaardiger en gelijker maken, samen met onze kijkers, luisteraars, leden en fans.

Dit zijn wij

Omdat we naar elkaar omkijken.

Op de hoogte blijven? Elke week onze nieuwsbrief

met de nieuwste programma's, beste podcasts, acties en meer!