Mediapool

De KRO-NCRV Mediapool bestaat uit een club talentvolle trainees en freelancers, die vanuit hun eigen perspectief, achtergrond en karakter de redactietafels binnen onze omroep komt versterken. Dé plek voor talentontwikkeling! 

Over de Mediapool 

De KRO-NCRV Mediapool koppelt ambitieuze, creatieve en eigenzinnige programmamakers (in spé) aan de eindredacteuren van onze redacties. Als maatschappelijke mediaorganisatie vinden we het namelijk belangrijk om zoveel mogelijk perspectieven, achtergronden en karakters aan onze redactietafels te verzamelen. Daar komen de verhalen samen en worden ze omgezet in content voor tv, radio of online.
 
Spraakmakers, Brandpunt+, Klaas kan alles, Keuringsdienst van waarde, Onze boerderij en BinnensteBuiten, zomaar een paar programma’s waar onze trainees en freelancers voor werken. Als trainee krijg je naast een jaarcontract en de mogelijkheid om op drie verschillende redacties aan de slag te gaan, goede begeleiding. Denk aan trainingen, workshops en persoonlijke coaching. Naast de traineeships bieden we talentvolle studenten en starters een springplank door het freelancen voor onze online platforms.

Team Mediapool

Inspiratie van onze experts

Regisseurs, producers, presentatoren, eindredacteuren, ervaren redacteuren en samenstellers: we hebben veel experts binnen KRO-NCRV. Door speciale events en workshops krijg je als trainee of freelancer van de Mediapool de mogelijkheid om je netwerk flink uit te breiden (en dat is altijd handig).

Mediapool Anita Witzier
1 min 37 s
Deze video op je eigen site plaatsen

Houd deze pagina in de gaten!

Geïnteresseerd in een traineeship? In het najaar van 2023 komen er weer plekken vrij. Neem vast een kijkje op Werken bij KRO-NCRV. 

KRO-NCRV Mediapool

 

Over het freelancen 

Ben je geboren met een pen in de hand en word je enthousiast van programma’s als Brandpunt+, BinnensteBuiten, Keuringsdienst van waarde, Pointer en Spot on? Bij KRO-NCRV zoeken we altijd naar talentvolle schrijvers die voor onze online platforms verhalen willen maken.

Heb je al het een en ander gepubliceerd en heb je net als wij de passie om de wereld van morgen eerlijker, groener of liever te maken? Stuur dan je motivatie naar mediapool@kro-ncrv.nl.

Cheryl Brouwer

KRO-NCRV Radioschool

Is radio maken jouw droombaan? Bij de KRO-NCRV leer je hoe je de beste radiomaker van nu wordt! Je krijgt workshops en coaching van mensen uit de praktijk, doet direct ervaring op bij de landelijke radio en je vergroot je netwerk.

KRO-NCRV Radioschool

Enthousiast over KRO-NCRV? 

Wij geloven dat de wereld eerlijker, groener en liever kan. Daarom maken we programma’s zoals Keuringsdienst van waarde, BinnensteBuiten en Boer zoekt vrouw. Programma’s die jou anders laten kijken. En ook meteen een handje helpen om anders te doen.

Yvon Jaspers