Mediapool

De KRO-NCRV Mediapool koppelt ambitieuze, creatieve en eigenzinnige programmamakers (in spé) aan onze redacties. Want als maatschappelijke mediaorganisatie vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk perspectieven, achtergronden en karakters aan onze redactietafels te verzamelen.

Ben jij onze volgende Mediapooler?

Solliciteer hier

Mediapoolers in gesprek

Onze trainees in gesprek over hun verwachtingen, geluksmomentjes, eerste werkdagen, de organisatie en gezelligheid. Swipe naar rechts voor meer.

Over de Mediapool

Onze Mediapoolers werken als trainee of freelancer voor verschillende redacties binnen KRO-NCRV. Meer informatie? 

Crew Mediapool

Solliciteer tot en met 7 juni!

Tijdens dit traject van een jaar ga je als redacteur aan de slag op drie verschillende redacties. Je krijgt professionele begeleiding, workshops van experts en een kans om een netwerk op te bouwen (of uit te breiden).

Mediapool logo transparant.png

Inspiratie van onze experts

Regisseurs, producers, presentatoren, eindredacteuren, ervaren redacteuren en samenstellers: we hebben veel experts binnen KRO-NCRV. Door speciale events en workshops krijg je als trainee of freelancer van de Mediapool de mogelijkheid om je netwerk flink uit te breiden (en dat is altijd handig). Bekijk de aftermovies van recente events.

KRO-NCRV Radioschool

Is radio maken jouw droombaan? Bij de KRO-NCRV leer je hoe je de beste radiomaker van nu wordt! Je krijgt workshops en coaching van mensen uit de praktijk, doet direct ervaring op bij de landelijke radio en je vergroot je netwerk.

KRO-NCRV Radioschool

Enthousiast over KRO-NCRV? 

Wij geloven dat de wereld eerlijker, groener en liever kan. Daarom maken we programma’s zoals Keuringsdienst van waarde, BinnensteBuiten en Boer zoekt vrouw. Programma’s die jou anders laten kijken. En ook meteen een handje helpen om anders te doen.

Trainees Firoza en Veronique