Ben je een fervent broodeter? Dan is de kans groot dat je wel eens te maken hebt met oude stukken casino wit, baguette, croissant, focaccia, krentenbol, brioche of stevig spelt. Tover je oude brood om in een waanzinnig gerecht met onze Oude Broden Methode. Voor iedere trek vind je een toepassing!

De Oude Broden Methode  

Aan de hand van de Oude Broden Methode-download vind je in alle situaties een goede manier om je brood nieuw leven in te blazen. Heb je zin in een zoet ontbijtje, of een hartig lunchgerecht? Ligt er veel oud brood in de trommel, of is het maar een stukje? Zijn er nog verse kruiden in je koelkast die ook nodig gebruikt moeten worden? Super, de chefs van BinnensteBuiten voorzien je in iedere situatie van een bijpassend recept. 

Download 'm hier!

Ontvang de Oude Broden Methode en red je oude brood op jouw manier.

Red je oude brood op deze manier!

Trek gekregen in brood? 

In Keuringsdienst van waarde gaat presentator Ersin Kiris op bezoek bij chef Yvette van Boven om samen brood te bakken. Liever de hele aflevering zien over broodmix? Bekijk het hier

KVW Brood bakken
3 min 28 s
Deze video op je eigen site plaatsen

In de aflevering zie je hoe Ersin samen met Yvette van Boven brood bakt. Dat is de korte versie. Maar met deze instructievideo kan je straks in acht simpele stappen helemaal zelf je brood bakken met maar vier ingrediënten!