De slimste mens app

Dit is de app bij de Nederlandse versie van het televisieprogramma De Slimste Mens. In deze kennisquiz met een knipoog wordt gezocht naar de slimste mens ter wereld.

 Speel deze leuke quiz tegen je vrienden, onbekende slimmeriken of alleen!

Download de app

Dit is de app bij de Nederlandse versie van het televisieprogramma De Slimste Mens. In deze kennisquiz met een knipoog wordt gezocht naar De slimste mens ter wereld.

.

Speel deze leuke quiz tegen je vrienden, onbekende slimmeriken of alleen.

Heb je nog vragen/opmerkingen/suggesties of ondervind je problemen met de app, laat een reactie achter bij het invulformulier onder het kopje 'problemen?'.

Download in de App Store

Download in de Google Play Store

Problemen?

Heb je vragen/opmerkingen/suggesties of ondervind je problemen met de app, laat hieronder een reactie achter.

Veelgestelde vragen

NIEUW: hoe start ik De slimste mens met mijn stem?
Vanaf 30 januari 2020 speel je De slimste mens ook met je stem. Niet via de app, maar via verschillende smart speakers. Je vindt hier meer informatie.

Wat kan ik doen met de app van de slimste mens?
Met deze gratis app kan je de quiz spelen tegen je vrienden. De app bestaat net als de quiz op televisie uit verschillende rondes, zoals de open-vragen in de 3-6-9 ronde en de associatievragen in de puzzelronde, de open deur ronde, de ingelijst ronde en de finale.

Hoe download ik de app van De slimste mens?
Hier download je de app

Is het downloaden van de app gratis?
Aan het downloaden van de applicatie zijn geen kosten verbonden. Ook het ontvangen van de inhoud en pushnotificaties is gratis.

Is het downloaden van de app veilig?
Het downloaden van de applicatie is 100% veilig. KRO-NCRV is de afzender van de applicatie en garandeert dat er geen virussen worden verspreid bij het downloaden van de applicatie.

Welk besturingssysteem heb ik nodig?
De iPhone/iPadversie vereist iOS 7.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. De Android app vereist versie 4.1 of hoger.

De iPhone app heeft geen inhoud, hoe kan dat?
Is de iPhone gejailbreaket of geroot? Dan kan het zijn dat de applicatie niet altijd alle inhoud weergeeft. Soms resulteert dit in een helemaal lege applicatie. KRO-NCRV ondersteunt alleen toestellen die niet gejailbreakt of geroot zijn.

Ik krijg soms vragen die ik al eerder heb gehad. Updaten jullie de app met nieuwe vragen?
Ja, we updaten voor elk televisieseizoen de vragen. Er staan inmiddels ca. 10.000 vragen in de app.

Hoe wordt de highscore van de app samengesteld?
Wie online de slimste mens is wordt berekend aan de hand van de Singleplayer score. Je vindt de ranglijst in de app.

Kan ik chatten met mijn tegenstanders?
Het is niet meer mogelijk om te chatten met je tegenstanders.
Omdat uit gebruikersonderzoek is gebleken dat er bij het overgrote deel van de spelers geen behoefte is aan een uitgebreide chatfunctie, wordt deze niet verder ontwikkeld.

Hoe kan ik problemen doorgeven?
Je kunt alle problemen doorgeven via deze link.

Algemene voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van De Slimste Mens app van de KRO-NCRV hebben tot doel de website een veilige en aangename quizomgeving te maken voor alle gebruikers. Onder website verstaan we zowel de website als de app.

  • De KRO-NCRV is niet aansprakelijk te stellen voor eventuele technische fouten, spelfouten, onjuiste tekst of andere onvolkomenheden in de website.
  • Indien een gebruiker zijn inloggegevens kwijt is, streeft de KRO-NCRV ernaar om deze gegevens zo snel mogelijk te achterhalen middels de wachtwoord vergeten link. De KRO-NCRV is niet aansprakelijk te stellen voor het verlies van een speelronde in de quiz, doordat die persoon niet kan inloggen. De KRO-NCRV biedt geen garantie en is ook niet verplicht om de inloggegevens te achterhalen.
  • De maandwinnaar wint de Slimste Mens-mok (tenzij hij/zij deze al eens eerder heeft gewonnen; in dat geval gaat de mok naar de tweede speler, tenzij die de mok al eerder heeft gewonnen, etc.) De maandwinnaar is de gebruiker die de hoogste score heeft behaald gedurende de betreffende maand. De gebruikersnaam van de prijswinnaar wordt op de website en via de sociale media bekend gemaakt. Tevens ontvangt de winnaar de uitslag per e-mail.
  • Gewonnen prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
  • Ons registratieproces verplicht u om uw e-mailadres te geven. We gebruiken deze informatie om uw recht op toegang tot de app te bevestigen. In voorkomende gevallen, zoals bij het bekend maken van de maandwinnaar, gebruiken we het e-mailadres om contact met u op te nemen. De KRO-NCRV zal uw e-mailadres niet publiceren of aan derden ter beschikking stellen.
  • Indien u zich niet houdt aan deze Algemene Voorwaarden, dan wordt u per e-mail gewaarschuwd. Deze waarschuwing kan betekenen dat u tijdelijk niet mag deelnemen aan De Slimste Mens app. Als u na deze waarschuwing de Algemene Voorwaarden opnieuw schendt, wordt uw toegang tot de app voor langere tijd geblokkeerd.
  • De KRO-NCRV houdt zich het recht voor om een bericht op elk moment te verwijderen om welke reden dan ook. Daarnaast behoudt de KRO-NCRV zich het recht voor om de Algemene Voorwaarden op elk moment te kunnen wijzigen.

Algemene voorwaarden  Privacyverklaring