~ Kerstmenu ~

Het is december en de kerstdagen komen eraan. Het is tijd om samen te genieten. Genieten van een kerstdiner aan een mooi gedekte tafel, terwijl we onze verhalen delen en genieten van elkaar, ondanks dat het dit jaar allemaal net even anders is dan we gewend zijn.
KRO-NCRV serveert daarom in dit bijzondere jaar een speciaal kerstmenu. Een kerstmenu met de heerlijkste programma’s en activiteiten om de feestdagen te vieren, met voor elk wat wils, waar je ook bent. En het mooie is, je kunt deze zelf samenstellen. Wat zet jij op het menu?

Online Kerstdiner

Het Grootste Online Kerstdiner

Kerst vier je samen! Om ook van de kerstdagen tijdens corona een écht feest te maken en toch met anderen te kunnen vieren organiseert KRO-NCRV met Resto VanHarte het Grootste Online Kerstdiner van Nederland. 

Ik doe mee!
Joris Domtoren

De Nationale Kerstavond

Een bijzonder programma vol muzikale hoogtepunten waarin Joris Linssen, aan de hand van het aloude kerstverhaal een heel persoonlijke kerstvertelling brengt. Live vanuit de Domkerk in Utrecht. 

24 december om 22.40 uur bij KRO-NCRV op NPO 2

Meer informatie
Joris_Kerstboom_met sterren

Wie zet jij in het licht?

Iemand die je graag wilt bedanken? Wil je een ode brengen aan een belangrijk persoon in jouw leven? Wil je misschien wel sorry zeggen tegen iemand, of juist iemand de liefde verklaren? Stuur een persoonlijke videoboodschap!

Maak hier jouw video!
BANNER_kerstmenu-3
Ramon en oliebol en sterren

Wie verdient een oliebol?

Tijd voor oliebollen! Speciaal voor de decembermaand bakt chef-kok en patissier Ramon Brugman verse oliebollen. En dat niet alleen, hij deelt ze ook uit aan mensen die wel een extra steuntje in de rug verdienen. Wie verras jij dit jaar met een zelfgebakken of zelfgekochte oliebol?  

Download hieronder de receptenkaart van Ramon en doe deze bij de oliebollen. 

Download recept!
Adventskalender

BinnensteBuiten Adventskalender

Ga naar de BinnensteBuiten Adventskalender en ontvang een cadeautje 🎄🎁✨

 

Aanmelden
Beestenbrigade kerst

Beestenbrigades Beestachtige Kerstspecial

In Beestenbrigades Beestachtige Kerstspecial zijn Tim en zijn brigades op een bijzonder landgoed. Daar bezorgen ze de dieren een vrolijke kerst en maken een kerststal waarin alle dieren welkom zijn.

Meer bekijken

Op de hoogte blijven van het laatste kerstnieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

~ Fijne feestdagen ~