Mediapool

De KRO-NCRV Mediapool koppelt ambitieuze, creatieve en eigenzinnige programmamakers aan onze redacties. Want als maatschappelijke mediaorganisatie vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk perspectieven, achtergronden en karakters aan onze redactietafels te verzamelen. Lees hier alles over onze talent-trajecten!

Steun ambitieuze, creatieve mediatalenten in hun ontwikkeling

Vind jij ook dat deze talenten een kans moeten krijgen?

Shaniqua en Firoza

Alles over het traineeship

Onze trainees in gesprek over hun verwachtingen, geluksmomentjes, eerste werkdagen, de organisatie en gezelligheid. Swipe naar rechts voor meer.

Freelancers

Bij KRO-NCRV schrijven talentvolle schrijvers verhalen voor onze online platforms.

Mediapool logo transparant.png
Kris Switser

Uitgelichte freelancer

Kris (25) is ernstig ziek, nu reist ze in haar rolstoel de wereld rond

https://kro-ncrv.nl/bucketkris-ziek-zonder-diagnose

Inspiratie van onze experts

Regisseurs, producers, presentatoren, eindredacteuren, ervaren redacteuren en samenstellers: we hebben veel experts binnen KRO-NCRV. Door speciale masterclasses krijg je als trainee of freelancer van de Mediapool de mogelijkheid om je netwerk flink uit te breiden (en dat is altijd handig).

KRO-NCRV Radioschool

Is radio maken jouw droombaan? Bij de KRO-NCRV leer je hoe je de beste radiomaker van nu wordt! Je krijgt workshops en coaching van mensen uit de praktijk, doet direct ervaring op bij de landelijke radio en je vergroot je netwerk.

KRO-NCRV Radioschool

Enthousiast over KRO-NCRV? 

Wij geloven dat de wereld eerlijker, groener en liever kan. Daarom maken we programma’s zoals Keuringsdienst van waarde, BinnensteBuiten en Boer zoekt vrouw. Programma’s die jou anders laten kijken. En ook meteen een handje helpen om anders te doen.

Trainees Firoza en Veronique