Meld je aan voor Kindertijd!

Kan jouw kind goed kletsen en wil het meedoen aan kindertijd? Helemaal leuk! Kies uit één van de volgende series die we nu aan het maken zijn. Dan nemen we contact met jullie op.

De Hobbyclub
In de “Hobbyclub” vertellen kinderen over hun (bijzondere) passie/hobby die ze delen met hun (groot)ouder/oom/tante. Dat kunnen sporten of verzamelingen zijn, maar ook activiteiten zoals dieren in wolken herkennen! Niets is te gek.

Knuffels
In ‘’Knuffels’’ vertellen kinderen over hun lievelingsknuffel. Wat betekent de knuffel voor hen? Wat doen ze altijd samen? Wij zijn benieuwd naar de aller aller liefste knuffels!

Smullen
Houdt jouw kind van koken en helpt het graag in de keuken? In ‘’Smullen’’ koken kinderen hun favoriete gerecht voor een speciaal iemand. Aanleiding is een speciale (feest)dag om eens flink uit te pakken!

De Straten van Kindertijd
Elke straat is anders, en elke straat heeft goede speelplekken, lieve honden, spannende stukjes, grappige buren of andere bijzondere dingen om te laten zien. In deze nieuwe serie laten kinderen hun straat aan jou zien! Wie neemt ons mee op avontuur?

Proefjes
In de nieuwe serie ‘’Proefjes’’ doen kinderen wetenschappelijke experimenten met huis-, tuin- en keukenmiddelen. We zoeken hiervoor nieuwsgierige duo’s die gek zijn op proefjes en niet bang zijn om vies te worden!

Je gegevens!