Ontmoet de Discipelen van The Passion 2021

Na de hoofdrolspelers, zijn nu ook de Discipelen bekend van The Passion 2021. Nog een paar weken en dan gaan we een gevarieerde cast zien in de elfde editie van hét grote Paasevenement. Lees verder om de Discipelen te leren kennen.

Jefferson Jaw Frempong-Manson

De doorbraak van Jeffersons Jaw Frempong-Manson kwam toen hij in 2016 Tommy speelde in de internationale hit-serie ‘Just Like Me!’ Hij tekende een contract bij The Walt Disney Company en speelde bijrollen in de internationale serie 'Alex & Co.' en 'Chez Remy'. In 2020 kreeg Jefferson een hoofdrol als Cosmo in het nieuwe concept van ‘SpangaS: De Campus’ van KRO-NCRV. Daarnaast brengt Jefferson onder verschillende aliassen als 'Rokine' zijn eigen muziek uit in samenwerking met andere artiesten.

Kim Pieters

In 2001 maakte Kim Pieters als actrice haar televisiedebuut in ‘Onderweg naar Morgen’. Later volgden rollen in series als ‘Meiden van de Herengracht’, ‘Flikken Maastricht’ en ‘Zomer in Zeeland’. Kim had de titelrol van Julia in de populaire serie ‘Julia’s Tango’. In 2010 kroop ze in de huid van de Mol in het programma ‘Wie is de Mol?’. Vorig jaar was ze te zien in de film 'Kruimeltje, en de strijd om de goudmijn'. Op dit moment werkt ze aan een nieuw filmplan.

Jeffrey Hamilton

Jeffrey Hamilton is bekend van zijn rollen in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, ‘SpangaS’ en ‘Overspel’. In 2015 krijgt Jeffrey de hoofdrol in de speelfilm ‘Fataal’, een heftig verhaal waarin hij het slachtoffer wordt van zinloos geweld. De film wordt nog steeds op scholen getoond om leerlingen bewust te maken van de gevolgen van zinloos geweld. Na deze titel speelde Jeffrey verschillende rollen in onder andere 'Flikken Maastricht' en in de Telefilm 'Billy'. 

Ramon Brugman 

Ramon Brugman staat bekend als de chef-kok met de baard in het televisieprogramma ‘BinnensteBuiten’ en het radioprogramma Gijs 2.0 van de KRO-NCRV. Ramon is chef-kok en patissier en kookt elke week in de studio van ‘BinnensteBuiten’. Buiten de studio gaat Ramon op zoek naar mensen die net zo gedreven zijn als hij, om met lokale producten iets buitengewoons te maken.

Tooske Ragas

Tooske Ragas werd bekend als presentatrice van 'Idols' en presenteerde daarna diverse programma’s bij RTL4, SBS6, AVRO en EO. Voor haar kookboek 'Appeltje, eitje' won ze de Food Blog Award, voor het beste kookboek van 2019. Tooske was in dat jaar ook te zien als danseres in 'Dancing with the Stars'. Sinds januari van dit jaar presenteert ze iedere zondag tot en met woensdag 'Shownieuws' bij SBS6.

Sharon de Miranda

Ook Sharon de Miranda kun je kennen als tv-kok van ‘BinnensteBuiten’. Geïnspireerd door een Nederlandse moeder, Surinaamse vader en half Indische oma maakt ze gerechten uit alle windstreken. Naast haar werk bij ‘BinnensteBuiten’ werkt ze als chefkok bij 'Food Forum', een innovatie paviljoen van de provincie Flevoland. Hier wordt gewerkt aan innovatieve plannen voor de duurzame voedselvoorziening van de toekomst. 

Britt Scholte

Britt Scholte speelde een hoofdrol in de populaire kinderserie ‘Brugklas’ en maakte in 2016 haar debuut in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Na het GTST-avontuur focust Britt zich op het maken van eigen content op haar Instagramkanaal. Daarnaast was ze te zien als Marie-Claire in de film 'Bon Bini | Judeska in da house'.

Sterre Koning

Sterre Koning is zangeres, presentatrice, actrice en YouTube-ster. Via social media houdt ze haar volgers op de hoogte van haar leven. In 2016 vertegenwoordigt ze Nederland tijdens het ‘Junior Eurovisiesongfestival’ en behaalt ze de achtste plek. In 2018 bereikt ze de halve finale van ‘The Voice Kids’. In 2019 won ze de 'Nickelodeon Kids' Choice Award' voor aanstormend talent. Dat jaar was ze ook te zien in drie films en schreef ze een boek. Momenteel zit ze veel in de studio en schrijft ze haar eigen muziek.

Mitch Wolterink

In het theater speelde Mitch Wolterink rollen in onder andere ‘Sweeney Todd’, ‘RENT’ en ‘Saturday Night Fever’. Voor zijn rol in 'RENT' heeft Mitch in 2016 de Musical Award voor Beste Mannelijke Bijrol in een musical gewonnen. Hij is presentator van het Club Next programma 'Beste Baan' en speelde onder andere in de serie 'Koos & Moos', '#Tagged' en 'Het Klokhuis'. Zijn stem is te horen in diverse jeugd- en animatieseries. Ook was hij te zien in de VR film 'Superstar VR', die geselecteerd was voor de Gouden Kalf Competitie van het Nederlands Film Festival.

Roosmarijn Wind

Roosmarijn Wind is een veelzijdige actrice en speelde onder andere in de serie 'Heer en Meester'. Ook speelde ze het maffiameisje Kim Stahl in 'Flikken Rotterdam'. Sinds het voorjaar van 2019 speelt ze in de televisieserie 'SpangaS' van KRO-NCRV, waar ze de rol van Luna van Velzen vertolkt.

Alle discipelen kijken enorm uit naar hun optreden in KRO-NCRV’s The Passion op Witte Donderdag 1 april, 20:30 op NPO1.

Tegen wie zeg jij 'ik ben er voor jou'?

In deze tijd is er meer dan ooit behoefte aan warmte, verbinding en hoop. Als jij deze behoefte ook voelt, vertel ons dan voor wie jij er in 2021 bent en waarom.

Bericht achterlaten