Hedendaags pelgrimeren doe je op deze wandelroute

Behoefte aan verstilling, inspiratie én een stevige portie lichaamsbeweging? Ga pelgrimeren!

Hedendaags pelgrimeren doe je op de Walk of Wisdom, die begint in Nijmegen. Deze 136 kilometer lange pelgrimsroute voert je mee over bijzondere paden. De wandeling is voor iedereen de moeite waard, dus pelgrimeer mee!

Natuur én kunst

De Walk of Wisdom is opgezet vanuit liefde voor de natuur. De natuur biedt troost, rust én is een grote bron van inspiratie en levenskracht. Het begin- en eindpunt van de Walk of Wisdom is de 750 jaar oude Stevenskerk in Nijmegen. Vervolgens voert de tocht je door twee landen, drie provincies en elf plaatsen. De prachtige natuur, de verrassende kunstwerken die je onderweg tegenkomt en de mooie plaatsen die je passeert geven je inspiratie en ruimte om weer tot jezelf te komen.  

Leer jezelf kennen

In Zin in morgen wandelt Kim-Lian met Jillis Slingerland een stukje van deze tocht. Jillis, op Instagram bekend als the Dutch Pilgrim, liep op 27-jarige leeftijd de bekende pelgrimstocht naar Santiago de Compostela. Vele tochten volgden, en sindsdien moedigt hij anderen aan om ook op pad te gaan: 'Na iedere wandeling heb ik het gevoel mijzelf beter te leren kennen en keer ik zelfverzekerder terug.'

Zin in morgen
1 min 23 s
Deze video op je eigen site plaatsen

Kim-Lian van der Meij loopt samen met 'The Dutch Pilgrim' Jillis de 'Walk of freedom'.

Zelf de Walk of Wisdom lopen?

Goed idee! Meer informatie vind je op de website van Walk of Wisdom!

Pelgrimeren