Slecht weer gooit roet in het eten in Alles voor de bruiloft

In deze aflevering van Alles voor de bruiloft stappen Jim en zijn zwangere verloofde in het huwelijksbootje.

De tortelduifjes zijn al zo’n 10 jaar samen en nog altijd dolverliefd. Dat Paula zwanger is mag de grote dag niet in de weg staan. Bovendien, als de baby er eenmaal is hebben ze waarschijnlijk andere prioriteiten, aldus de aanstaande bruid.

Binnen of buiten trouwen 

De voorbereidingen verlopen soepel en er lijkt geen vuiltje aan de lucht. Hoewel een aantal stellen kiezen voor zonnige oorden zoals Mallorca en (let op; spoiler alert) Puglia en Frankrijk, trouwt dit koppel ‘gewoon’ in Scheveningen. Zonneschijn is dus lang niet zeker. Zal de ceremonie buiten of binnen plaatsvinden?

Alles voor de bruiloft - weer
53 s
Deze video op je eigen site plaatsen

Shotje limoncello 

Weer of geen weer, emotioneel zal het zijn. Zowel de bruid als de bruidegom houdt het niet droog. De bruidegom heeft zelfs een shotje limoncello nodig voor hij naar het altaar durft te stappen. En door alle emoties vergeet bruid Paula zelfs haar bloemenboeket die zo zorgvuldig was samengesteld door bruidegom Jim!

Alles voor de bruiloft - limoncello
1 min 12 s
Deze video op je eigen site plaatsen

Alles voor de bruiloft is vanaf woensdag 14 december te zien op NPO Start en vanaf woensdag 25 januari om 21.15 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 3.