Bakken met de Nederlandse Gebarentaal!

Het bakken van een taart is natuurlijk hartstikke leuk en lekker. Deze les leert deelnemer Kjell jou de gebaren voor het bakken van een taart.

afl 3
1 min 49 s
Deze video op je eigen site plaatsen

In deze online serie 'how to', leren de gebarenexperts uit Hands Up je de belangrijkste gebaren. In deze aflevering leert Kjell je de belangrijkste gebaren voor de derde aflevering. Succes!

Meer lessen? 

Wil jij de Nederlandse Gebarentaal leren? De komende weken zullen wij filmpjes delen van de Hands Up kandidaten, waarin zij jou de Nederlandse Gebarentaal leren.  

Wil jij de eerste les terugkijken? In les 1 leert Joshua jou tellen van 1 tot en met 20.   

Leer tellen in Nederlandse Gebarentaal

In de tweede les leert deelnemer Kjell jou de belangrijke woorden uit aflevering 1. Benieuwd hoe je iemand kan groeten, een gesprek kan starten en jezelf kan voorstellen? 

Start een gesprek in Nederlandse Gebarentaal

In de derde les leert Isabella jou de gevoelens en kleuren in de Nederlandse Gebarentaal. 

Leer gevoelens en kleuren in Nederlanders gebarentaal

Meer Hands Up?

Benieuwd naar het programma Hands Up? Iedere zaterdag om 18:30 is er een nieuwe aflevering, waarin kandidaten strijden om de Hands Up Trofee. In het programma worden zes jonge gebaren experts gekoppeld aan zes bekende Nederlanders. Zij gaan met elkaar de strijd aan. Wie kan zich het beste verstaanbaar maken in de Nederlandse Gebarentaal? Met Igmar Felicia als presentator en Irma Sluis als tolk Nederlandse Gebarentaal.