Het twaalfde seizoen van Boer zoekt vrouw is afgelopen. De zoektocht naar de liefde is voor (bijna) alle boeren voorbij. Maar de grote vraag is: Wie zijn er nog samen?

Boer Evert & Maud

Boer Evert en Maud zijn nog altijd gelukkig samen. Maud heeft het erg naar haar zin op de boerderij en voelt zich helemaal thuis. Ze is van plan om naar Drenthe te verhuizen en samen een leven op de boerderij te beginnen.

 

Evert en Maud

Zij reageerde overal zo spontaan op

Boer Evert

Boer Jouke en Karlijn

Boer Jouke en Karlijn zijn nog steeds gelukkig in de liefde. Volgens Karlijn is Jouke erg attent en romantisch. Ze hebben veel houvast aan elkaar. Karlijn woont nu nog in Brabant, maar is van plan om ooit naar Friesland te verhuizen.

20220412 BZV_S12_reunie_189_DEF_HR_JOUKE.jpg

Ik voel me gelukkiger, maar voor de rest ben ik niet veel veranderd

Boer Jouke

Boerin Janine & Sander

Voor boerin Janine was het niet altijd makkelijk. Uiteindelijk durfde ze haar gevoelens toe te laten en heeft ze Sander een kans gegeven. Inmiddels zijn ze erg gelukkig samen.

Janine en Sander

Het is fijn dat je alles met elkaar kunt bespreken

Boerin Janine

Boer Hans & Annette

Hans heeft zijn Grietje gevonden. Hij is stapelverliefd op Annette. Samen met Hans voelt Annette zich erg rijk. Ook tussen hun kinderen is er een goede klik.  

Boer Hans en Annette

We hoeven elkaar maar aan te kijken en we weten wat we willen

Boer Hans

Boer Gerben en Vivian

Boer Gerben is blij dat hij Vivian heeft ontmoet. Hij vindt alles leuk aan haar en voelt zich erg op zijn gemak. Samen met Vivian aan zijn zijde voelt Gerben zich een stuk zelfverzekerder.

Boer Gerben en Vivian

Het geeft mij zelfvertrouwen als ze naast me staat

Boer Gerben

Boerin Hilda en Tsjitse

Boerin Hilda kan helemaal zichzelf zijn bij Tsjitse. Ze is blij dat ze niet meer dat onzekere meisje is van eerst. Tsjitse komt regelmatig naar Terschelling en helpt Hilda op de boerderij.

Boerin Hilda en Tsjitse

Wij zijn heel gelukkig samen

Boerin Hilda

Boer Robert en Maaike

Boer Robert is gelukkig met Maaike. Hij vindt Maaike aardig en oprecht. Ze laten elkaar niet meer gaan en kijken uit naar wat de toekomst hun te bieden heeft.

Boer Robert en Maaike

Ik vind het echt leuk met haar

Boer Robert

Deze boeren kun je nog een brief schrijven!

Boer Rob

Rob was stapelverliefd op Wendy. Helaas voelde zij niet hetzelfde voor hem. Hij gelooft nog steeds in de liefde en staat open voor een nieuw avontuur.

Boer Rob BZV

Ik geloof nog steeds in de liefde

Boer Rob

Boer Joost

Joost heeft de liefde helaas nog niet gevonden. Wel heeft hij zijn huis opgeknapt. Hij hoopt nog steeds de liefde te vinden.

Boer Joost BZV

Ik ben er sterker uitgekomen

Boer Joost

Boer Rob

Boer Rob heeft de ware nog niet gevonden. Hij was erg enthiousiast over de brieven en heeft veel gedatet. Toch bood het hem niet de nodige diepgang die hij zoekt. Hij is op zoek naar een vrouw die goed in zijn drukke leven past.

Boer Rob witlof BZV

Ze mogen nog steeds schrijven

Boer Rob

Wil jij één van deze boeren een brief schrijven?