Dit zie je 24 & 25 maart bij KRO-NCRV Crime

Deze week zijn er weer spannende en nieuwe crime-series te zien! Lees hier welke series er voor jou klaarstaan bij KRO-NCRV Crime.

The Responder  - aflevering 6

Chris is radeloos en voelt zich overweldigd door alle ellende die hij heeft moeten doorstaan. Hij doet er dan ook alles aan om uit de problemen te komen, wat het nodige wantrouwen oproept. Het vertrouwen in de politieagent neemt sterk af. Zal Chris zich weten te redden uit deze zorgwekkende situatie?

Crime: The Responder (S1), vrijdag 24 maart om 23.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

The Responder aflevering 1
Without Sin

Without Sin – aflevering 1 & 2

Het is drie jaar geleden sinds de afgrijselijke moord op Stella’s tienerdochter Maisy. Stella worstelt nog steeds met haar intense, ondraaglijke verdriet en besluit de confrontatie aan te gaan met haar dochters moordenaar. De ontmoeting leidt tot schrikbarende ontdekkingen.

Crime: Without Sin, zaterdag 25 maart om 22.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Trom – aflevering 1 & 2

Wanneer journalist Hannis Martinsson een verdacht berichtje krijgt van een vrouw die beweert zijn dochter te zijn en in drastisch levensgevaar verkeert, twijfelt Hannis geen moment. Hij vertrekt naar de Faeröereilanden en doet er alles aan om haar te vinden. Zal Hannis haar kunnen redden, of is hij al te laat?

Crime: Trom, zaterdag 25 maart om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

schermafbeelding_2023-03-22_om_17.08.58.png
tr_rg_080421_040.jpg