Dit zie je in oktober 2023 bij KRO-NCRV Crime

Deze spannende series hebben we in oktober voor je klaarstaan bij KRO-NCRV Crime!

Vervolg: Hotel Portofino(S2) - aflevering 6

In de seizoensfinale probeert Bella tijdens een gala in het casino uit te zoeken hoe het met Rose is. De spanning stijgt als ze wordt afgeleid door Cecil en Marco, die een duel uitvechten via een spelletje kaarten. De toekomst van het hotel staat op spel.

Hotel Portofino (S2) is te zien 6 oktober om 23.15 bij KRO-NCRV op NPO 2.

Grace(S2) – aflevering 2 en 3

Als het skelet van een vrouw plots wordt gevonden in een afvoerbuis, brengt dat herinneringen boven voor detective Roy Grace die hij liever onderdrukt wil houden. De mysterieuze verdwijning van zijn vrouw speelt na zeven jaar nog altijd een grote rol in zijn leven. Deze nieuwste zaak leidt hem en zijn team steeds dieper in een duister web van leugens, moord en waardevolle postzegels.

Grace (S2) is te zien 7 en 14 oktober om 22.30 bij KRO-NCRV op NPO 2.

Hotel Portofino (S2)
Grace

Top Dog (S2) – aflevering 3 t/m 6

Teddy gaat bij Emily langs om te kijken of ze in orde is, maar moet toegeven dat hij haar niet kan beschermen. Anna vindt een telefoon, waarvan Niko ontdekt dat het Isaks telefoon is en er belastende informatie op staat. In paniek weten zij te vluchten, maar Isak ligt op de loer om kost wat kost de telefoon terug te krijgen.

Top Dog (S2) is 7 en 14 oktober te zien om 20.25 bij KRO-NCRV op NPO 3.

 

Afterglow – aflevering 4 t/m 7

Finn en Marlene vieren hun huwelijksfeest, een feestelijke avond met een dramatisch staartje. Ester wil ook graag een blijvende verbintenis met Alrid, maar hij staat niet trappelen om te trouwen. Verder hebben Charlotte en Jørund geheimen voor elkaar die beter eerder besproken hadden kunnen worden.

Afterglow is 3, 10, 17 en 24 oktober te zien om 22.25 bij KRO-NCRV op NPO 3.

Top Dog (S2)
Afterglow

Nieuw: Unforgotten (S5) – aflevering 1 t/m 4

In de schoorsteen van een pas gerenoveerd huis wordt een menselijk been gevonden. Het slachtoffer identificeren en de zaak oplossen lijkt lastig voor het team. Sunny heeft het nog moeilijk met recente gebeurtenissen, terwijl nieuwkomer Jess slecht nieuws krijgt te verwerken van haar man.

Unforgotten (S5) is 21 en 28 oktober te zien om 22.30 bij KRO-NRCV op NPO 2.

The Forest of the Missing  – aflevering 1 t/m 4

Op de grens van Frankrijk en Duitsland, diep verborgen in het raadselachtige Zwarte Woud, wordt een schrijnende vondst gedaan: twaalf lichamen begraven in een massagraf. Dit roept verwarrende herinneringen op bij onderzoeksrechter Camille Hartmann, die sinds een auto-ongeluk haar geheugen kwijt is. Commandant Erik Maes besluit haar bij het onderzoek te betrekken, en richt zijn verdenkingen al snel op een bekende.

The Forest of the Missing is 21 en 28 oktober te zien om 20.25 bij KRO-NCRV op NPO 3.

Unforgotten (S5)
The Forrest of the Missing