Dit zie je in juli bij KRO-NCRV!

De maand juli is aangebroken, de maand van tot rust komen en ontspanning. Dit zie je deze maand bij KRO-NCRV!

Nieuwe zomerserie - De verwondering zomerdromers

Deze zomer komt KRO-NCRV’s De verwondering met een verfrissende zomerserie: De verwondering zomerdromers. Presentatrice Annemiek Schrijver kruipt bij zeven inspirerende jongeren op bed om hun ‘zomerdroom’ te weten te komen. Deze dromen zijn uit hun eigen leven gegrepen en hebben één ding gemeen: ze maken onze samenleving een beetje mooier.

De verwondering zomerdromers is vanaf zaterdag 10 juli elke week te zien om 16.07 uur bij KRO-NCRV op NPO 2 en vanaf maandag 12 juli elke week om 17.00 uur op het KRO-NCRV YouTube-kanaal.

Meer lezen over Zomerdromers

Kom de zomer door met De slimste mens

Wie wordt de 18e winnaar van De slimste mens en opvolger van zanger Rob Kemps? Vanaf maandag 12 juli keert de succesvolle kennisquiz De slimste mens terug bij KRO-NCRV op NPO 2. Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders de strijd met elkaar aan.

De slimste mens, vanaf maandag 12 juli dagelijks om 20.40 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 2.

Amara van der Elst
De verwondering Zomerdromers
Swanenburg
Swanenburg

Wandelhart

Het wandelprogramma tijdens de vakantieperiode: Wandelhart. In de week waarin normaal gesproken de Vierdaagse plaatsvindt, lopen Harm Edens en Joris Linssen dwars door de provincie Gelderland. Ze tekenen de mooiste verhalen op over gastvrijheid, pijn en verbroedering. Naast de bekende plaatsen van het grootste wandelevenement ter wereld, komen ook andere wandeletappes aan bod.

Wandelhart, van maandag 19 t/m vrijdag 23 juli om 19.20 uur op NPO 2.

Liefde en verraad in spannend familiedrama KRO-NCRV’s Swanenburg

In de familiedrama Swanenburg draait het om de rijke familie Praal. De familie heeft weinig tegenwind gekend in het leven. Zoals in elke familie spelen de gebruikelijke ups-and-downs, maar dat staat hun onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit voor elkaar nooit in de weg. Tot blijkt dat er een gevaarlijk spel gespeeld wordt. Hoe ver ga je voor je familie als blijkt dat je familie je verraadt? 

Swanenburg is te zien vanaf maandag 19 juli om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Wil je op de hoogte blijven van KRO-NCRV?

Schrijf je dan nu in voor een van onze nieuwsbrieven!

Ik wil niets missen!