Lees hier nog meer over de mannen van Nieuwe Boeren

Wil je nog meer weten over de mannen van het nieuwe programma Nieuwe Boeren? Wij geven je wat meer informatie. 

Nieuwe Boeren Akaash

Akaash (28)

                                                                                                                                                                        

Akaash heeft niet veel met dieren, klussen en het buitenleven. Maar daarom heeft deze goedlachse stadsjongen er juist zin in. Het werk als accountmanager brengt wat weinig avontuur met zich mee, dus werd het tijd om eens iets geks te doen. En avontuurlijker dan een maandje op een boerderij in Twente kan het voor Akaash niet.  Als semi-professioneel thai bokser houdt hij overigens wel van zich in het zweet werken. Hij is competitief ingesteld en zal nooit opgeven. Akaash is creatief, kan (Surinaams) koken, is een sfeermaker en zal zijn mening laten horen. Hij kan ietwat ongeduldig zijn en is allergisch voor luie mensen. Een conflict zal hij daarom ook niet uit de weg gaan. 

Nieuwe Boeren Bram

Bram (30)

                                                                                                                                                                        

Deze vrolijke KLM-steward houdt van reizen, avontuur, zijn longboard en het makkelijke leven dat hij in de stad leidt. En juist dat laatste wil hij graag veranderen. Hoe zal hij reageren op een maand lang geen telefoon, snel even een afhaalmaaltje scoren en iedere avond een terrasje doen?  Die uitdaging gaat hij graag aan. Hij weet niks van het boerenleven en ziet het vast te romantisch, maar wie niet waagt wie niet wint. Op de boerderij zal hij zich vol overgave in de ervaring storten, maar is het leven dan nog steeds één groot feest, of wordt het lachen als een boer met kiespijn?

Nieuwe Boeren Dennis

Dennis (24)

                                                                                                                                                                        

Hij verdient zijn geld als verkoper bij een elektronicawinkel, maar wil graag laten zien dat er meer in hem schuilt dan alleen die vlotte babbel. Zo is hij een meubelmaker, muzikant en barbecue-master. Hij heeft ontelbaar veel hobby’s, van kunst maken tot muziek produceren. Hij staat open voor alles en leert snel. En ook als geboren en getogen Rotterdammer en als havenarbeider is zijn basiskennis van de boerderij klein. Daarom heeft hij zich grondig ingelezen. Nu nog even zorgen dat hij snel de leider wordt, want de status van knecht past hem niet.

Nieuwe Boeren Jethro

Jethro (40)

                                                                                                                                                                        

Jethro is een zelfverzekerde kok en is vaker in de keuken te vinden dan elders. Een ding staat al vast, de keuken wordt zijn domein, want zijn expertise reikt dan ook niet verder dan de keuken. Wel is hij leergierig en verdiept hij zich nu al in het boerenleven van 100 jaar geleden.  Het is goed om weer eens te zien waar al die ingrediënten vandaan komen die dagelijks door zijn handen gaan. Hij heeft graag de controle, schroomt niet om zijn mening te laten horen en zal tactisch spelen om het zover mogelijk te schoppen.

Nieuwe Boeren Jos

Jos (54)

                                                                                                                                                                        

Eigenwijze Jos heeft als boerenzoon tot zijn 23e de nodige kennis en kunde betreffende het boerenleven opgedaan. Zaken die hem goed af gaan? Grondbewerking, veeteelt, groenteteelt, bouwkundige werkzaamheden, and the list goes on. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen hoveniersbedrijf en zijn kennis zal hij zéker delen. Hoe vergaat het hem met zijn dominante houding op de boerderij?

Nieuwe Boeren Thijs met kip

Thijs (25)

                                                                                                                                                                        

Als oudste uit een gereformeerd gezin van tien groeide Thijs op tussen de boerderijen. De liefde voor de beesten is daar geboren en heeft hem nooit meer verlaten. Thijs is daarom ook vegetariër. Met de start van zijn studie diergeneeskunde kwam ook zijn 'coming out' en zijn vertrek uit het gelovige Zeeuwse milieu.

Nu woont Thijs in Utrecht met twee huisgenoten, werkt bij een apotheek en wil heel graag laten zien dat een jonge homoseksuele man met zwarte nagellak prima zijn mannetje kan staan op de boerderij. Hij is sociaal en houdt van feestjes, zolang hij maar op tijd een moment voor zichzelf neemt.

Meer groene verhalen lezen?

Wij bundelen voor jou de mooiste verhalen, tips en video's over groen doen.

Ik ben benieuwd