Daan Boom

Daan Boom is een veelzijdig presentator en programmamaker. Hij is onder andere bekend van de KRO-NCRV programma's FOMO showStreetlab en Family Drop.

Vanaf zijn dertiende is Daan al bezig met theater en het maken van programma’s. Naast dat hij programma's presenteert, heeft Daan samen met Jasper Demollin de Tante Joke Karaoke band. Het concept is heel simpel: het publiek zingt, de band speelt. De Tante Joke Karaoke band toert door het hele land. Ook is Daan artiest onder de naam The Dean. Van 2010 tot 2013 toerde Daan met muzikaal cabaretier Hans Liberg. Hij speelde als side-kick in zijn show, schreef teksten en regisseerde hem. 

In 2008 won Daan samen met zijn vrienden Stijn van Vliet en Jasper Demollin de nationale Kunstbende prijs met absurdistisch cabaret. Het programma Streetlab, waarin vier jeugdvrienden sociale experimenten uitvoeren vanuit hun eigen fascinatie, werd in 2015 genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Daan was ook te zien in het derde seizoen van Maestro. Een programma waarin acht BN’ers zonder ervaring een orkest gaan dirigeren. Daarin dirigeerde hij zich naar de finale en wist uiteindelijk de tweede plek te behalen. Voor de KRO-NCRV presenteerde Daan Boom verschillende programma's waaronder Hotel Romantiek en Betreden Op Eigen Risico.

Gemaakte programma's