Stijn van Vliet

Samen met jeugdvrienden Daan Boom, Jasper Demollin en Tim Senders maakt hij voor KRO-NCRV het semi-wetenschappelijke programma Streetlab. Ook is Stijn te horen in de podcast Zelfhulpboekenclub samen met Jasper waarin ze de zin en onzin van zelfhulpboeken bespreken.

Vanaf zijn dertiende is Stijn al bezig met theater en het maken van programma’s. In 2008 won hij samen met zijn vrienden Daan Boom en Jasper Demollin de nationale Kunstbende prijs met absurdistisch cabaret. In 2009 won hij de prijs voor beste acteur tijdens het 48 hour film festival voor zijn rol in ‘Onscherp’.

In 2009 ging Stijn Algemene Sociale Wetenschappen studeren in Utrecht. Tijdens zijn studie werd hij ook aangenomen op de BNN University en maakte hij programma’s voor 101.tv en DUB. Hij combineerde zijn interesses met plezier wat uiteindelijk leidde tot het programma Streetlab.

Samen met jeugdvrienden Daan Boom, Jasper Demollin en Tim Sender maakt hij voor KRO-NCRV het semi-wetenschappelijke programma Streetlab. Een programma waarin vier jeugdvrienden sociale experimenten uitvoeren vanuit hun eigen fascinatie. Met dit programma werden zij genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.

In de zomer van 2016 is Stijn te zien in Echt niet OK. Samen met Katja Schuurman en Jan Kooijman behandelt hij situaties uit het dagelijks leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden.

Verder presenteert Stijn ‘Tante Joke Karaoke’ optredens. Het concept is heel simpel: Het publiek zingt, de band speelt. De Tante joke karaoke band toert door het hele land.