Persbericht
The Food Detectives (2017): Kunstmatig gezoete dranken/02

Professor Alice Roberts, chef-kok Tom Kerridge, en journalist Sean Fletcher willen de kookkunst, de gezondheid en het banksaldo van de kijker verbeteren door enkele feiten over ons voedsel aan de orde te stellen.

Een nieuw onderzoek dat laat zien dat het drinken van kunstmatig gezoete dranken mensen mogelijk aanzet meer te eten. Professor Alice Roberts onderzoekt de chemische stof die dit probleem veroorzaakt en stelt vragen over het eten van vlees.

Chef-kok Tom Kerridge is in Glasgow en Bracknell om perfecte Yorkshire pudding en risotto te maken.
Supermarkten bieden steeds meer eigen merkproducten. Is het de moeite waard te betalen voor een A merk of zijn geld besparende eigen merkproducten net zo goed voor onze gezondheid en onze smaakpapillen? Journalist Sean Fletcher doet een steekproef met mayonaise.

The Food Detectives: woensdag 17 mei om 22.30 uur op NPO 3

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880