Op vrijdag 26 februari is het dan eindelijk zover: de 1000ste uitzending van BinnensteBuiten. En dat betekent: alle reden voor een feestje! Wij zetten voor jou de feestactiviteiten op een rij. Doe je ook mee?

Stel je brandende vraag aan de experts

BinnensteBuiten is geen BinnensteBuiten zonder de experts. Heb jij een brandende vraag voor een van hen? Zorg dan dat je het Instagram account van BinnensteBuiten volgt, want de experts beantwoorden jullie vragen in speciale livestreams. Direct na de uitzending van BinnensteBuiten, van 19.15 tot 19.45 zullen de experts live gaan.

Benieuwd welke experts wanneer live gaan? Neem alvast een kijkje op het Instagram account voor de oproepjes van de experts!

Ga naar de Binnenstebuiten Instagram

Historische gerechten in Kasteel Biljoen

Lekkere gerechten en goed eten is elke aflevering weer een belangrijk onderdeel van BinnensteBuiten. Daarom kan deze feestelijke week ook niet voorbijgaan zonder bijzondere gerechten. In aanloop naar de 1000ste aflevering wordt er vanaf maandag 22 februari elke dag een historisch gerecht gekookt. Bijzondere gerechten dus, die gemaakt worden op een bijzondere plek: het idyllische Kasteel Biljoen.

Bekijk hieronder alvast wat foto’s van het prachtige kasteel:

Kasteel Biljoen
De witte kamer in Kasteel Biljoen

De website in het zonnetje

Ook de BinnensteBuiten website kan niet achterblijven. De homepagina van de website transformeert vanaf heden tot een feestelijke pagina. Elke dag zal het ‘historische gerecht van de dag’ uitgelicht worden en op vrijdag zal het interview met conservator Jorien Jas over o.a. de verduurzaming van kasteel Biljoen in de 18e eeuw online komen. Benieuwd?

Neem alvast een kijkje op de website

De feestweek op TV

BinnensteBuiten is natuurlijk een dagelijks programma op televisie. Om de 1000ste aflevering goed te vieren hebben deze hele week de afleveringen een feestelijk tintje. Er worden onder andere historische gerechten gekookt, bijzondere panden bezocht en unieke dieren gespot. Alles wat je van BinnensteBuiten gewend bent, maar dan in feestelijke sferen!

Kortom, dit feest wil je niet missen!

Martin Stuger plant de Binnenstebuiten-boom
Alain en Lendl bereiden een amuse

Kijk de speciale feestafleveringen van BinnensteBuiten van maandag 22 februari tot zaterdag 27 februari om 18.45 op NPO 2.

Niets missen van BinnensteBuiten?

Meld je dan nu aan voor de BinnensteBuiten nieuwsbrief!

Ik wil me aanmelden