Yvon Jaspers keert terug naar de boeren uit het laatste seizoen in een Boer zoekt Vrouw Kerstspecial. Hoe is het nu met ze?

Yvon: “Wat zouden we allemaal graag deze kerst dichter bij elkaar zijn. Zorgeloos en vrij samen genieten bij een vuurtje of aan een lange tafel. Het enige dat we kunnen doen is ons richten op wat er nu wél kan. Voor Boer zoekt Vrouw betekent dat dat we kunnen terugkijken op een bewogen jaar. We duiken weer even de logeerweken in toen van corona nog geen sprake was en kijken, weliswaar op afstand, samen onder de boom naar hoe het nu met onze boeren gaat."

Zoektocht naar liefde

Boerin Annemiek, boer Geert-Jan en boer Geert zijn nog steeds op zoek naar de liefde. Hoe vergaat dit ze? Yvon ontmoet ze in het museumdorp in het Friese Alingawier. Hier begonnen ze het Boer zoekt Vrouw avontuur met speeddates. 

Relatie aan, relatie uit

En hoe vergaat de lange-afstand-relatie van de tortelduifjes boer Bastiaan en Milou? Boer Bastiaan zag dat eerst niet echt zitten. Hoe zit dit nu? Voor boer Jan en Nienke liep het sprookje niet mooi af. Ze besloten afgelopen zomer om uit elkaar te gaan. Yvon gaat langs bij Jan om met hem over zijn toekomstplannen te praten. 

Boer Willem onder de pannen?

En tot slot zijn de vijf boeren die online zijn gevolgd aan de beurt. Zijn boer Ronald en Evelien nog samen? Is boer Willem onder de pannen? En hoe gaat het met boer John, boer Johan en boer Frans? 

Boer zoekt Vrouw Kerstspecial, vrijdag 25 december om 21.40 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Meer over dit onderwerp?

Wij bundelen voor jou de mooiste groene verhalen.