In aanloop naar het nieuwe seizoen van Een huis vol blikken we terug op de avonturen van de families uit het vorige seizoen. Deze keer: de familie Jelies. Met negen kinderen is het nooit saai, zijn de agenda's altijd vol- en strak gepland én blijkt een goedgevuld huis altijd nóg voller te kunnen. 

Dit zijn de meest bekeken fragmenten van het vorige seizoen:

Zo weinig tijd, zoveel afspraken

Waar zoon Harrie en dochter Carolien aan hun eerste zwemles beginnen, staat moeder Janneke al vroeg in de keuken. Er moeten weer negen buikjes gevuld worden, terwijl de klok stevig doortikt tot aan de volgende afspraak. Jantine moet namelijk op tijd bij voetbaltraining zijn. Hoe lukt het de familie Jelies om ondanks al die verplichtingen nog steeds voldoende tijd voor elkaar te hebben? 

Gezinsuitbreiding in huize Jelies

Een goedgevuld huis kan altijd nog voller: hond Bella beviel vorig seizoen van maar liefst negen puppy’s. Maar na het leuke nieuws volgt al snel wat minder leuk nieuws: de hele familie moet in quarantaine door corona. Hoe doe je dat met negen kinderen én negen puppy’s?

Vakantie!

Het is vakantie in huize Jelies in Tollebeek! Anders dan normaal bleef de familie vorige zomer thuis met kersverse baby Johni. Maar, van treuren was geen sprake: er werden zelfs frikandellen gebakken op de BBQ! Smaakt een vakantie thuis naar meer of willen ze er alles aan doen om het deze zomer anders te doen?   

Een huis vol zie je vanaf dinsdag 26 juli om 19.05 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.