Ook dit jaar krijgt de zandtovenaar hulp bij het tot leven brengen van het kerstverhaal van héél veel leuke artiesten!

De artiesten zingen traditionele en moderne kerstliedjes die perfect passen in het eeuwenoude kerstverhaal uit de Bijbel. Midden in de winternacht, Joy tot he world, Go tell it on the mountains en Stille nacht; traditionele kerstliedjes die speciaal voor Kerst met de zandtovenaar in een nieuw jasje worden gestoken.

Déze artiesten zijn te zien in een gloednieuwe editie van Kerst met de zandtovenaar:

Savine

Haar debuut single 'Never Compare' werd gelijk door radio 2 bekroond tot allereerste Topsong van 2021. Ze timmert dit jaar flink aan de weg met haar door soul, jazz en blues geïnspireerde muziek.

Savine

Zangeres

Savine

Ayana

Dit jaar won Ayana het Nederlandse Junior Songfestival met haar liedje Mata Sugu Aō NeHet liedje gaat over haar familie in Japan, die ze vanwege de coronacrisis lang moet missen. In december vertegenwoordigd ze ons land op het Junior Songfestival in Parijs.

Ayana

Winnaar Junior Songfestival

Ayana

Dany

Dani van Velthoven is de winnaar van het elfde seizoen van The Voice of Holland. Hij is van alle markten thuis: of hij nou een gevoelig liedje moet zingen óf een spetterend optreden met een choreografie moet doen.

Dany

Winnaar van The Voice of Holland

Dany

Dzifa Kusenuh

De 26-jarige Dzifah is actrice, presentatrice van onder andere 3 op reis én is zangeres.

Dzifa Kusenuh

Presentatrice, actrice én zangeres

Dzifa

Marc Floor

Dit jaar deed de 15 jarige Marc Floor mee aan The Voice Kids, waar hij uiteindelijk de finale heeft gehaald!

Marc Floor

finalist van The Voice Kids 

Marc Floor

Michelle Kumara

Michelle Kumara is pas 13 jaar oud, maar nu al een groot muzikaal talent. Op haar viool speelt ze de sterren van de hemel.

Michelle Kumara

Violist en winnares van het Prinses Christina Concours

Michelle Kumara

DJ Creeps

De 17 jarige Stefan treedt al vanaf zijn achtste op als DJ Creeps. Hij timmert lekker aan de weg en heeft opgetreden op grote feesten en zijn muziek wordt door radiostations over de hele wereld gedraaid.

DJ Creeps

DJ

DJ Creeps

Kijk je mee?

Kerst met de zandtovenaar is te zien op zaterdag 18 december om 19.20 uur, woensdag 22 december om 17.20 uur en zaterdag 25 december om 19.30 uur bij KRO-NCRV op NPO Zapp. Én op zaterdag 25 december om 12.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.