3 crimeseries die je deze zomer niet mag missen!

De zomer is in volle gang en dat betekent tijd voor ontspanning en spannende series! Deze drie bloedstollende series moet je absoluut zien. Bereid je voor op mysteries, drama en onvergetelijke verhalen die je op het puntje van je stoel houden. 

Four Lives

Four Lives is een meeslepende Britse miniserie gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen. Wanneer vier jonge mannen tragisch aan hun einde komen, vechten hun families voor gerechtigheid, ondanks de tekortkomingen van de Metropolitan Police. Met Stephen Merchant in de rol van de seriemoordenaar en Sheridan Smith als Sarah Sak, de moeder van het eerste slachtoffer, zal deze serie je zeker weten raken. Four Lives is 15 en 22 juli om 20:30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 2 of zeven dagen na de uitzending terug te kijken via NPO Start. 

3 mensen lopen arm in arm

The Suspect 

Dokter Joseph O'Loughlin heeft een succesvolle carrière als klinisch psycholoog, maar een onverwachte diagnose gooit zijn leven overhoop. Wanneer de politie hem vraagt om te helpen bij het onderzoek naar de moord op een jonge vrouw, komen geheimen uit zijn verleden aan het licht. Deze serie zit vol spanning en verrassende wendingen. The Suspect is te zien vanaf 9 juli bij KRO-NCRV op NPO 2 om 20:30 of 7 dagen na de uitzending terug te kijken bij NPO Start.  

Man met baard kijkt in camera
man en vrouw kijken in camera

Shetland 

Het achtste seizoen van Shetland brengt nieuwe spanning en mysterie naar het pittoreske landschap van de Shetlandeilanden. Detective Inspector Ruth Calder, die twintig jaar voor de Met in Londen heeft gewerkt, keert terug naar haar geboorteland om een kwetsbare getuige op te sporen. Samen met haar collega Tosh moet ze een race tegen de klok aangaan om gewapende moordenaars te stoppen en verdere tragedies te voorkomen. Dit seizoen introduceert nieuwe personages en verrassende wendingen die je ademloos zullen achterlaten. Shetland seizoen 8 is te zien vanaf 20 juli om 22:10 bij KRO-NCRV op NPO 2 of 7 dagen na de uitzending terug te kijken bij NPO Start.  

twee vrouwen zitten aan tafel.

Op de hoogte blijven van KRO-NCRV Crime nieuws?

Meld je aan voor de KRO-NCRV nieuwsbrief!