Deze spannende series hebben we in juli voor je klaarstaan bij KRO-NCRV Crime!

Annika_S01E01
Beck Season 08

Nieuw!

KRO-NCRV Crime: Grantchester (S6) – aflevering 1 t/m 5

Will is hard aan vakantie toe, dus het hele gezelschap vertrekt voor een ontspannend weekje naar vakantiepark Merries. Achter alle hysterische vrolijkheid is niet alles wat het lijkt, en als er een dode valt, raken Geordie en Will er toch weer bij betrokken. Leonard vindt het moeilijk dat hij zijn relatie met Daniel geheim moet houden, maar dan gebeurt er iets wat alles nog ingewikkelder maakt.

Crime: Grantchester, zaterdag 2, 9, 16, 23 en 30 juli om 20.35 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

KRO-NCRV Crime: Annika (S1) – dubbelaflevering 1 t/m 4

Annika maakt een moeizame start als leider van het nieuwe moordzakenteam, maar ze moeten wel meteen aan de slag. Er is een man vermoord met een harpoen. Bij zijn familiebedrijf blijkt van alles aan de hand te zijn, dus het wordt nog een hele klus om uit te zoeken wat er nou precies gebeurd is. Annika's dochter Morgan heeft de nodige moeite met de verhuizing.

Crime: Annika, zaterdag 23 en 30 juli om 22.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

KRO-NCRV Crime: Beck (S9) – aflevering 1 & 2

Martin Beck is terug van ziekteverlof, tot vreugde van zijn team. Wanneer er een lijk wordt aangetroffen bij een brug wordt er een onderzoek gestart. Al snel blijkt dat het slachtoffer geen smetteloos blazoen had. Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat er bendes bij de zaak zijn betrokken, en dat een overval in het verleden een belangrijke rol speelt.

Crime: Beck, zaterdag 23 en 30 juli om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

KRO-NCRV Crime: Silent Witness (S24) – aflevering 1

Jack en Nikki onderzoeken de verdachte dood van een gevangene. De zaak roept verontrustende herinneringen op bij Nikki. De celgenoot van het slachtoffer is Scott Weston, de student die verantwoordelijk was voor de schietpartij waar zij tien jaar geleden getuige van was. Nikki raakt er steeds meer van overtuigd dat Scott de hoofdverdachte is, maar Jack is bang dat ze het bewijsmateriaal negeert.

Crime: Silent Witness, vrijdag 29 juli om 20.35 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Annika_S01E01 crime
Beck Season 08_crime

Deze series gaan door in juli!

KRO-NCRV Crime: The Sommerdahl Murders (S3) – dubbelaflevering 5 t/m 8

Dan vervangt Flemming door zijn nieuwe schoonzoon, Benjamin, een jonge agent. Hij kan meteen laten zien wat hij waard is, want ze onderzoeken de moord op een non in een klooster. De zus van het slachtoffer was het er niet mee eens dat ze het klooster in ging. Zo raakte ze in wezen haar dierbare zus kwijt.

Crime: The Sommerdahl Murders, zaterdag 2 en 9 juli om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

KRO-NCRV Crime: McDonald & Dodds (S2) – aflevering 2 en 3

Vijf vriendinnen uit Glasgow vieren een verjaardagsweekend in Bath en eindigen op een feest met een groep jonge rugbyspelers. Als een van de spelers de volgende ochtend dood wordt aangetroffen, komen McDonald en Dodds de zaak onderzoeken. De vijf dames zijn hun belangrijkste getuigen, maar al snel worden zij ook de hoofdverdachten.

Crime: McDonald & Dodds, zaterdag 2 en 16 juli om 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Grantchester Season 06
Beck Season 08_crime_1

Herhaling!

KRO-NCRV Crime: Deadwater Fell (S1) -  aflevering 4

Op een benefietbijeenkomst voor de herdenkingstuin komt het tot een confrontatie met Tom. Als uitkomt dat Steve met de getuigenverklaringen heeft gesjoemeld, is de ontzetting groot. De relatie tussen Steve en Jess staat op knappen, en dat heeft grote invloed op het gezin. Tom vertelt Jess het schrijnende verhaal van zijn jeugd, en Carol verkeert in grote gewetensnood.

Crime: Deadwater Fell, zondag 3 juli om 22.35 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.