Dit zie je bij KRO-NCRV Crime in november

Deze spannende series hebben we in november voor je klaarstaan bij KRO-NCRV Crime!

Helsinki Syndrome
D.I. Ray

Nieuw!

D.I. Ray (S1) - dubbelaflevering 1 t/m 4

Na haar promotie mag de Brits-Aziatische politie-inspecteur Rachita Ray bij Moordzaken gaan werken. Maar haar enthousiasme verbleekt snel als blijkt dat ze vanwege haar uiterlijk een 'cultureel-specifieke moordzaak' toegewezen krijgt. Er zijn twee verdachten in beeld, de broers Kapoor, die eerwraak gepleegd zouden hebben. Rachita wil de onderste steen boven krijgen.

Crime: D.I. Ray, zaterdag 5 en 12 november om 22.50 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

 

The Hunters (S2) - dubbelaflevering 1 t/m 6

Oud-politierechercheur Erik Bäckström heeft zich teruggetrokken in de bossen van Norrland in Zweden. Na een doorbraak in een oude moordzaak, voelt hij zich gedwongen om de zaak opnieuw onder de loep te nemen. Joar Särn, die vijftien jaar geleden veroordeeld werd voor moord, is bereid de plaats aan te wijzen waar het lijk ligt, maar de zoektocht neemt een onverwachte wending.

Crime: The Hunters, zaterdag 5, 12 en 19 november om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

 

Our House (S1) - aflevering 1

Fi Lawson komt thuis en ziet dat haar spullen weggehaald zijn en dat er nieuwe mensen wonen. Dit moet een vergissing zijn. De paniek slaat toe, want ze kan haar man, met wie ze in scheiding ligt, niet bereiken en ze weet niet waar haar twee kinderen zijn.

Crime: Our House, vrijdag 25 november om 23.15 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

 

Helsinki Syndrome (S1) - dubbelaflevering 1 & 2

Elias Karo gijzelt vier journalisten op de redactie van hun krant. Hij heeft dozen vol documenten bij zich en eist dat zij schrijven over wat hem en z'n familie in de jaren 90 is aangedaan door de bank en de staat. Het is tijd om de waarheid te achterhalen en de schuldigen te vinden. Ondertussen omsingelt de politie het pand en start recherche-psycholoog Jarmo Kiiski de onderhandelingen met Elias.

Crime: Helsinki Syndrome, zaterdag 26 november om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

The Hunters S2
Our House

Deze serie gaat door in november!

Dalgliesh (S1) - aflevering 2 & 3

Dalgliesh wordt in Dorset uitgenodigd door een oude vriend, om bij aankomst te ontdekken dat die twee weken eerder is overleden. In het nabijgelegen zorghuis Toynton Grange is onlangs ook een mysterieus sterfgeval geweest. Dalgliesh besluit zijn privébezoek te gebruiken om uit te vinden of de twee sterfgevallen iets met elkaar te maken hebben en wat voor schimmigs er precies gaande is in Toynton Grange.

Crime: Dalgliesh, zaterdag 19 en 26 november om 22.50 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Dalgliesh