Het 26ste seizoen van crime serie Silent Witness gaat van start. Ook dit seizoen kun je genieten van verhalen vol misdaad en mysterie. Maak je klaar voor een spannende serie vol onverwachte wendingen en onthullingen. 

Van misdaad tot verdwijning 

In Silent Witness wordt in twee afleveringen een zaak behandeld waarbij het forensisch team betrokken raakt. Er wordt gebruik gemaakt van bewijsmaterialen om autopsies uit te voeren en de waarheid achter de misdaad te detecteren. 

Wat begint als een simpel onderzoek naar de doodsoorzaak van een misdaadslachtoffer, verandert al snel in een gecompliceerde zaak vol samenspanning en dwarsverbanden. De zaken verschillen van georganiseerde misdaad tot verdwijningen, en van moordzaken tot politieke samenzweringen. 

Intrigerende nieuwe zaken

In de spannende seizoensopener maken Nikki en haar collega’s kennis met een beruchte criminele organisatie. Een nieuw lid van het forensisch team werkt de vaste krachten op de zenuwen. Ook een gespecialiseerde dataonderzoeker zorgt met zijn eigenwijze werkwijze voor wrijving in het team. 

Nikki en het team van forensisch pathologen en wetenschappers onderzoeken wederom intrigerende nieuwe zaken: een slachtoffer dat van een wolkenkrabber valt, mensensmokkelaars, een verdacht sterfgeval op een festival, een treinongeluk en corrupte politieagenten. Het is een race tegen de klok om de waarheid achter deze misdaden te achterhalen.

Aflevering 1 en aflevering 2 van Silent Witness is 20 april te zien om 22:30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Detectives Silent Witness

Op de hoogte blijven KRO-NCRV Crime nieuws?

Meld je aan voor de KRO-NCRV nieuwsbrief!

Silent Witness

Wil jij Silent Witness terugkijken?

Bekijk vanaf seizoen 24 terug! 

Silent Witness