Soms willen ouders cool gevonden worden door hun kinderen of hetzelfde als hen ervaren. Talia Schulhofs vader is er een van en vroeg of hij mee uit mocht. Inmiddels gaat hij met zijn merkwaardige en vooral herkenbare dansmoves viral op sociale media.

Vader en dochter gaan samen uit: hij beantwoordt werkmails, zij staat te shotten

"Mijn vader wilde naar een club, dus hier is hoe het ging", schreef Talia Schulhof in de beschrijving van haar TikTok-video. De avond begon met een typische 'dad overview': hoofd schuddend rondkijken. Nadat hij wat werk e-mails heeft beantwoord én een selfie heeft gemaakt voor de familiegroepschat, is hij klaar om te feesten. 

Samen aan de (fris)drank

En met feesten wordt bedoeld: cola light drinken terwijl de rest van de groep tequila-shots achterover slaat. Op de achtergrond klinkt 'Apple Bottom Jeans', een ware clubklassieker waarvan Talia's vader elke zin meezingt.

Lees ook:

Veel fans

Het filmpje gaat inmiddels het web rond, social media gebruikers zijn laaiend enthousiast over deze aandoenlijke vader. Ruim tien miljoen mensen hebben het gezien op TikTok, ze heeft er dan ook veel fans aan overgehouden. Haar familie is niet weg te denken uit haar TikTok tijdlijn, zo staat er in haar bio: "dit wordt langzaamaan een familieaccount". 

Aan het einde van de avond is Talia's vader wat losser gekomen (wellicht door alle cola light) en danst hij voorzichtig naar de uitgang toe. Het is het einde van een 'wilde' nacht.