Van 18 t/m 24 december gaan drie dj-teams in lockdown op Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie. Daarmee komen zij in actie voor 3FM Serious Request: The Lifeline.

Het ziet er een stuk anders uit dit jaar. Vanwege corona moesten de plannen worden aangepast. In plaats van door het land lopen, loopt er nu altijd één van de dj’s op een loopband. En ondertussen maken Frank van der Lende & Eva Koreman, Sander Hoogendoorn & Sophie Hijlkema en Rob Janssen & Wijnand Speelman uiteraard 24 uur per dag live radio. Ze zullen per duo naast elkaar in een eigen woonkamer in lockdown gaan. Daarnaast maken ze om de vier uur radio in de studio in het midden van het gebouw. Wel kunnen er gasten, op anderhalve meter, langskomen. Even wat anders dus, maar zeker niet minder tof.

Wat kun jij als luisteraar doen?

Je kunt uiteraard zoals altijd tegen betaling een plaat aanvragen, rechtstreeks doneren óf coronaproof meelopen in jouw eigen omgeving. Dan laat je je sponseren voor elke gelopen kilometer. Samen met de dj’s loop je dan een symbolisch rondje om de wereld.

Dit alles met maar één doel: geld inzamelen voor het Rode Kruis, dat hulpverleners ontlast en de verspreiding van corona tegengaat in binnen- en buitenland.