Radiopresentatoren van KRO-NCRV komen in mei met het initiatief Lief gebaar in actie voor mensen in armoede in Nederland. Sander de Kramer: ‘Als je weinig geld te besteden hebt, is een bezoekje aan de kapper vaak een luxe die je je niet kunt permitteren. Maar juist als je het zwaar hebt is jezelf zoiets gunnen erg belangrijk'. 

'Via de BeautyBank wil ik deze mensen helpen. Deze stichting bestaat uit een groep professionals uit de beautybranche die passie hebben voor hun vak en hart voor mensen. Zij verzorgen op vrijwillige basis onder andere knipbeurten. Tijdens Zin in morgen vraag ik luisteraars die het financieel zwaar hebben zich via de BeautyBank op te geven. En ik spreek met vrijwilligers die voor de BeautyBank werken over de voldoening die het hen geeft’.  

Meer weten?

De BeautyBank bestaat uit een team van mensen die samen mensen die het lastig hebben weer in hun kracht zetten. Dat doen we met meer dan 160 aangesloten Beauty-professionals die zich belangeloos inzetten voor de cliënten van de BeautyBank. Wil jij meer te weten komen over de BeautyBank? 

sander de kramer lief gebaar

Zin in morgen is elke zaterdag van 18.00 tot 20.00 uur te luisteren op NPO Radio 5. Op 20 en 27 mei hoor je tussen 18.00 en 20.00 alles over de actie van Sander in samenwerking met de BeautyBank.