Je stageperiode is dé periode om erachter te komen welk werk nou echt bij je past. Je draait mee in een team, krijgt je eigen taken en verantwoordelijkheden en je hebt vooral de ruimte om heel veel te leren en ontdekken. KRO-NCRV is vanaf september 2022 weer op zoek naar stagiaires. Twee stagiaires vertellen hoe ze hun stage ervaren.

Lisa Verweij

Lisa (20) is tweedejaars Communicatie student. Ze is stagiaire Online Content en houdt zich onder andere bezig met de content van SpangaS. 

Lisa

"Stage lopen bij de KRO-NCRV biedt een uitgebreid pakket waarin je jezelf kan ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Het is een warme plek waar jouw creativiteit wordt omarmd en waar ook jouw mening als stagiair telt. Doordat je in nauw contact staat met andere afdelingen verbreedt deze stage jouw kennis en ontwikkel je ook interesse in andere specialiteiten binnen de mediawereld. De KRO-NCRV geeft jou daarin ook de ruimte om dat te onderzoeken en te ontwikkelen."

Marit Groen

Marit (23) loopt stage op de afdeling Communicatie & Merk. Ze houdt zich bezig met de communicatie van verschillende programma's en de interne communicatie. 

Marit Groen

"Ik ben echt nog aan het ontdekken welk stukje van Communicatie ik zo leuk en interessant vind. Daarom leek een stage in de mediawereld mij ontzettend leerzaam om hierachter te komen. En dus op deze manier een andere tak van communicatie te leren kennen. Zo heb ik mee mogen draaien met The Passion in Doetinchem, ben ik in het ADO Den Haag stadion geweest voor een mediatraining, heb ik een live radio-uitzending bij mogen wonen van de Taalstaat, maar ben ik ook zeker op kantoor te vinden tussen de leuke en lieve collega’s.”

Dag van de Mediastages

Ook stage lopen bij KRO-NCRV?

Enthousiast geworden? Op verschillende afdelingen zijn stage vacatures, op het gebied van redactie, productie, marketing, communicatie en evenementen. Neem een kijkje!

Stages bij KRO-NCRV